Seinäjoen uudessa Ideaparkissa tulipalo – asiakkaat evakuoitiin, ainakin yksi ihminen loukkaantunut - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Seinäjoen uudessa Ideaparkissa tulipalo – asiakkaat evakuoitiin, ainakin yksi ihminen loukkaantunut

Julkaistu: 19.11. 11:01, Päivitetty 19.11. 11:37

Viime viikolla avatussa Seinäjoen Ideaparkissa syttyi aamupäivällä tulipalo Pancho Villa -ravintolassa, kerrotaan pelastuslaitokselta.

Tulipalo sai alkunsa rasvakeittimestä. Sprinklerijärjestelmä on jo sammuttanut palon.

Pelastuslaitoksen alustavien tietojen mukaan ainakin yksi ihminen on loukkaantunut. Lisäksi muutama ihminen on mahdollisesti altistunut savulle.

Asiakkaat on evakuoitu ulos kauppakeskuksesta. Sisätiloissa on ollut jonkin verran savua.

– Automaattinen sammutuslaitteisto on reagoinut heti ja sammuttanut palon. Tällä hetkellä siellä vielä tuuletetaan hetken aikaa tiloja, kertoi Seinäjoen Ideaparkin toimitusjohtaja Petri Häli noin kello yhdeltätoista.

– 15 minuuttia sitten tieto oli, että siellä vielä hieman savu oli haissut. Ei siellä mistään merkittävistä savumääristä ole missään vaiheessa ollutkaan kyse.

Häli ei ollut itse paikan päällä eikä osannut kertoa, paljonko kauppakeskuksessa oli asiakkaita ja miten tapahtumat etenivät tulipalon syttymisen jälkeen.

Hälin mukaan asiakkaat olivat yhä Ideaparkin ulkopuolella kello yhdentoista aikaan. Hän uskoi, että ihmiset pääsevät takaisin kauppakeskukseen puoleenpäivään mennessä.

Häli sanoo, että palo oli paikallinen, ja savuvahinkoja oli pienellä alueella. Vahingot rajautuvat Pancho Villa -ravintolaan.

– Tämä kyseinen ravintola on varmasti jonkin aikaa pois käytöstä, Häli sanoi.

Hätäkeskus sai ilmoituksen palosta hieman kello kymmenen jälkeen. Paikalle hälytettiin useita pelastuslaitoksen yksiköitä.