”Husu” Hussein sai Taksi Helsingiltä huomautuksen – ”suhtaudun vakavasti” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

”Husu” Hussein sai Taksi Helsingiltä huomautuksen – ”suhtaudun vakavasti”

Kuvituskuva
Julkaistu: 18.11. 16:05

Taksi Helsinki päätti antaa taksijupakassa valehtelusta kiinni jääneelle Abdirahim ”Husu” Husseinille huomautuksen.

Taksi Helsinki on antanut Abdirahim ”Husu” Husseinille huomautuksen asiakaspalveluasenteesta ja käytöksestä. Hussein kertoo asiasta Twitterissä.

– Suhtaudun huomautukseen vakavasti. Jatkossa edellytän itseltäni parempaa käytöstä ja harkintakykyä. Asia on osaltani käsitelty, Hussein kommentoi asiaa Twitter-tilillään

Osa-aikaisena taksinkuljettajana toimiva kaupunginvaltuutettu Abdirahim ”Husu” Hussein jäi kiinni valehtelusta, kun hän kertoi, että olisi jättänyt rasistisesti käyttäytyneen kyydistä kesken matkan. Myöhemmin ilmeni, ettei näin ollut käynyt.

Husseinin toiminnasta kuljettajana ei valituksia aiemmin

Taksi Helsinki kertoi maanantaina medialle välittämässään tiedotteessa, että Husseinin kanssa on käyty vakava keskustelu yhtiön arvoista sekä laatukriteereistä.

Taksi Helsingin välityksessä olevat kuljettajat sitoutuvat laatusopimukseen, joka edellyttää kuljettajilta hyvää käytöstä.

– Husseinin kanssa on käyty vakava keskustelu siitä, millaista asiakaspalveluasennetta ja käytöstä Taksi Helsinki odottaa sen välityksessä olevilta kuljettajilta. Vaikka kuljettajat eivät ole työsuhteessa Taksi Helsinkiin, edustavat he käytöksellään yhtiötä, kertoo Taksi Helsingin toimitusjohtaja Jari Kantonen.

Mikäli kuljettaja ei noudata Taksi Helsingin laatusopimusta tai rikkoo sitä toistuvasti, on sopimuksen puitteissa mahdollista antaa kuljettajalle huomautus, väliaikainen välityskielto tai toistuvista rikkomuksista lopullinen välityskielto. Tapauksissa huomioidaan myös kuljettajien saamat palautteet ja mahdollisesti aiemmin tulleet reklamaatiot.

– Husseinin toiminnasta kuljettajana ei ole aiemmin tullut valituksia, ja hänellä on kuljettajana hyvät arvostelut. Otimme tämän huomioon arviossamme. Annamme hänelle mahdollisuuden toimia jatkossa paremmin ja oppia virheistään, lisää Kantonen.