Yli 50-vuotias nainen kateissa Ruotsin­pyhtäällä – isot etsinnät käynnissä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Yli 50-vuotias nainen kateissa Ruotsin­pyhtäällä – isot etsinnät käynnissä

Kuvituskuva
Julkaistu: 17.11. 18:09

Poliisi, rajavartioston helikopteri ja vapaaehtoiset etsivät kadonneeksi ilmoitettua yli 50-vuotiasta naista Ruotsinpyhtäällä Loviisassa.

Nainen on ollut kateissa lauantai-illasta lähtien ja etsinnät hänen löytämisekseen aloitettiin sunnuntaina aamupäivällä. Sunnuntaina illalla kello 18:aan mennessä eivät etsinnät olleet vielä tuottaneet tulosta.

– Alueella on nyt jo pimeää. Paikalla olevat poliisipartiot harkitsevat, mihin saakka etsintöjä tänään vielä jatketaan, kertoi Helsingin poliisilaitoksen yleisjohtaja Teemu Lappalainen.

Etsinnöissä on mukana Itä-Uudenmaan poliisipartioiden lisäksi lämpökameralla varustettu rajavartioston helikopteri ja vapaaehtoisen pelastuspalvelu Vapepan auttajia. Loviisan Sanomien mukaan etsintä on aktivoinut myös runsaasti kyläläisiä liikkeelle lähialueilla.

Paikkakuntalaisesta, 1960-luvulla syntyneestä naisesta tehtiin edellinen havainto lauantaina illalla kello 22.30 aikoihin. Naisen kotoa löytyi myöhemmin hänen matkapuhelimensa ja auto oli yhä pihassa. Poliisin mukaan katoamisessa ei ole syytä epäillä rikosta.

Etsintöjä on tehty Ruukin keskustan ja Huuhkajavuoren alueilla, Elimäentien molemmin puolisesta maastosta. Vesialueille ei etsintöjä ole laajennettu.