Viron poliisi IS:lle: Toisenkin Silja Europalla kuolleen nuoren kuolinsyy on selvinnyt - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Viron poliisi IS:lle: Toisenkin Silja Europalla kuolleen nuoren kuolinsyy on selvinnyt

Silja Europa Tallinnan satamassa 23. lokakuuta 2019.

Silja Europa Tallinnan satamassa 23. lokakuuta 2019.

Julkaistu: 14.11.2019 10:50

Viron poliisi on jo aiemmin tiedottanut 25-vuotiaan suomalaisnaisen kuolleen sairauskohtaukseen.

Tallink Silja Europalta löydettiin kaksi suomalaista nuorta aikuista kuolleena lokakuussa. Eri seurueissa matkustaneiden ja omissa hyteissään olleiden 25-vuotiaan naisen ja 21-vuotiaan miehen ruumiit löydettiin laivan ollessa Tallinnan satamassa.

Nyt molempien kuolinsyy on selvinnyt

– 21-vuotias suomalaismies kuoli Silja Europalla terveydellisistä syistä. Asiaan ei liity rikosta. Marianne Ubaleht Viron poliisi- ja rajavartiolaitoksen tiedotuksesta kertoo Ilta-Sanomille.

Miehen kuolinsyyn selviämisestä kertoi aiemmin Iltalehti.

Viron poliisi ja ja rajavartiolaitoksen sai jo aiemmin selville 24.10 sen, että 25-vuotias suomalainen nainen kuoli sairauskohtaukseen.

Ruumiinavaus tehtiin Virossa

Eri seurueissa matkustaneiden ja omissa hyteissään olleiden 25-vuotiaan naisen ja 21-vuotiaan miehen ruumiit löydettiin laivan ollessa Tallinnan satamassa.

Vainajille suoritettiin Virossa oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus, jonka tulosten odotetaan olevan valmiit lähiviikkoina.

Tallinnan poliisi ei ole toistaiseksi missään vaiheessa epäillyt, että tapaukset liittyisivät toisiinsa tai että kummassakaan olisi kyse rikoksesta. Vaikuttaa siltä, että kyse on sattumasta.