Teemu Keskisarja ja kovimmat taistelut, Antti Tuurin Talvisota, Aira Samulinin evakkotarina... Katso koko IS:n huippusuosittu Talvisota-tapahtuma! - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Teemu Keskisarja ja kovimmat taistelut, Antti Tuurin Talvisota, Aira Samulinin evakkotarina... Katso koko IS:n huippusuosittu Talvisota-tapahtuma!

Ilta-Sanomien historia-aiheiset tilaisuudet ovat olleet erittäin suosittuja.

Ilta-Sanomien historia-aiheiset tilaisuudet ovat olleet erittäin suosittuja.

Julkaistu: 21.11.2019 19:00

Ilta-Sanomat järjesti torstaina 21.11. yleisö­tilaisuuden, jonka aiheena on 80 vuotta sitten syttynyt talvisota. ISTV näytti tilaisuuden suorana lähetyksenä. IS:n yleisötapahtuma oli jälleen huippusuosittu, paikalla oli iltapäivällä satoja katsojia.

Talvisota-tapahtuma järjestettiin torstaina 21.11. kello 13–15.30 Sanomatalon Mediatorilla. Tapahtumassa oli paljon mielenkiintoista ohjelmaa.

  • Kirjailija Antti Tuuri ja elokuvatuottaja Marko Röhr kertoivat Talvisota-romaanista ja -elokuvasta, jonka ilmestymisestä tulee tänä vuonna 30 vuotta.

  • Historioitsija Teemu Keskisarja kertoi talvisodan kovimmista taisteluista.

  • Aira Samulin kertoi evakkomatkastaan ja kodista, joka jäi Karjalaan Hyrsylän mutkaan.

  • Näyttelijä Liisamaija Laaksonen lausui isänmaallisia runoja

  • IS:n erikoistoimittaja Juha Kanerva kertoi tunnetuista suomalaisurheilijoista, jotka osallistuivat talvisotaan.

  • IS:n toimittaja Simo Holopainen kertoi uutuuskirjastaan Me jouduimme sotaan, johon on haastateltu myös talvisodan sotaveteraaneja ja lottia.

Alla olevalla videolla autenttista filmimateriaalia talvisodan ajalta.