Poliisi tutkii törkeän petoksen yritystä – julkaisi Prismassa otetun kuvan, ei kerro kuka kuvassa on ja miten hän rikokseen liittyy - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisi tutkii törkeän petoksen yritystä – julkaisi Prismassa otetun kuvan, ei kerro kuka kuvassa on ja miten hän rikokseen liittyy

Kuvituskuva
Julkaistu: 13.11. 13:12

Lounais-Suomen poliisi selvittää törkeän petoksen yritystä.

Lounais-Suomen poliisin kyberrikostutkintayksikkö on selvittänyt alkuvuodesta alkaen epäiltyä törkeän petoksen yritystä. Tutkintaan liittyy kuvassa oleva henkilö, poliisi kertoo.

Kuva on otettu Vantaan Tikkurilan Prismassa torstaina 7.3.2019. Poliisin mukaan mies liikkui yksin ja poistui kassalla asioinnin jälkeen pysäköintihallin suuntaan. Miehen tarkempi henkilöllisyys ei ole tällä hetkellä poliisin tiedossa.

Kuva annetaan julkisuuteen, koska se on välttämätöntä esitutkinnassa olevan epäillyn rikoksen selvittämiseksi. Tutkinnallisista ja salassapitovelvollisuuksiin liittyvistä syistä poliisi ei kuitenkaan voi kertoa tarkemmin tapauksesta, eikä myöskään kuvassa näkyvän henkilön osallisuudesta tutkintaan.

Henkilön tunnistamista auttavat tiedot ja muut mahdolliset vihjeet pyydetään toimittamaan Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi. WhatsApp- ja tekstiviestit voi lähettää numeroon 050 411 7655.