Kalle Isokallio aiheutti opiskelijana selkkauksen Berliinin muurilla – Suomen passi pelasti

Julkaistu:

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola muistelevat tänään Berliinin muuria. Puhetta riittää myös muun muassa lakkoilusta ja terveysyritysten fuusiosta.
Kuuntele uusi jakso alla olevalla soittimella (jos podcast ei käynnisty, paina käynnistysnappulaa uudelleen):Jakson aiheita:
  1. Berliinin muuri. Muuri meni nurin 30 vuotta sitten. Kannattiko nuoren miehen kiivetä kurkkimaan muurin yli 1970-luvulla?
  2. Mehiläisen ja Pihlajalinnan fuusio. Isokallion mielestä Yleisradio loi mielikuvan, että Suomeen tulisi nyt monopoli. Riittääkö 7,6 prosentin markkinaosuus monopoliasemaan? Siis Ylellä on monopoli viestinnässä?
  3. Lakkoilu. Vuosittaisten lakkopäivien määrällä mitattuna Suomi on lähempänä eteläisiä katolisia oliivimaita kuin pohjoisempia luterilaisia teollisuusmaita. Voisimmeko ottaa oppia Ruotsista ja siirtyä paikalliseen sopimiseen ja työntekijöiden mukana oloon johtoryhmissä?
Äreiden vanhojen äijien kaikki jaksot löydät täältä. Ilta-Sanomien kaikkia podcasteja voit kuunnella täällä. Lisää podcasteja on kuunneltavissa Suplassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt