Jannesta, 30, tehtiin uusi havainto Helsingissä – tästä syystä poliisi aloitti etsinnät uudelleen

Julkaistu:

Kolarista Humppilaan matkalla ollut Janne Malinen tavattiin keskiviikkoaamuna Tampereella. Illansuussa hänestä tehtiin viimeisin havainto Helsingissä.
Kolarilainen Janne Malinen, 30, on ollut kadoksissa sunnuntaista lähtien, kun hän nousi Kolarissa junaan kohti Tamperetta. Hänen oli tarkoitus vaihtaa maanantaiaamuna Tampereella Humppilaan vievään junaan.

Keskiviikkoaamuna Malisesta tehtiin varma havainto Tampereen keskustassa sijaitsevassa majoitusliikkeessä. Poliisi ei kuitenkaan ehtinyt hänen jäljilleen.

Nyt katoamistapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Huhtamäki kertoo, että Malisesta on tehty uusi havainto Helsingissä.

– Hänet nähtiin noin kello 16.30 kauppakeskuksessa Helsingin keskustassa, Huhtamäki sanoo.

Tälläkin kertaa Malinen oli jo poistunut, kun poliisi saapui paikalle.

Poliisi tiedotti keskiviikkona, että se kaipaa Malisesta havaintoja, vaikka poliisi oli kertonut tiistaina lopettavansa etsinnät.

– Hänen käyttäytymisestään on saatu lisätietoja ja sillä perusteella on päätetty aloittaa etsinnät uudelleen. On hänelle poikkeuksellista, että hän on näin monta päivää kateissa, Huhtamäki perustelee.

Janne Malinen on noin 180 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Hänen yllään on sinertävät farkut ja tummansininen huppari, jonka kauluksessa on oranssia sekä harmaata. Hänellä on mustat nahkaiset talvikengät.

Omainen kertoi Ilta-Sanomille aiemmin, että Malisen matkatavarat ja puhelin olivat jääneet junaan ja päätyneet talteen Helsingin rautatieasemalle.