Olympia­terminaalin edessä kiehahti: Taksikuski löi pesäpallo­mailalla toisen taksin takalasin rikki – paikalla runsaasti hämmentyneitä ihmisiä - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Olympia­terminaalin edessä kiehahti: Taksikuski löi pesäpallo­mailalla toisen taksin takalasin rikki – paikalla runsaasti hämmentyneitä ihmisiä

”Toinen oli suivaantunut toiselle.”

Tapaus sattui Helsingin Olympiaterminaalin edustalla.­

26.10.2019 10:37

Helsingin Olympiaterminaalissa puhkesi perjantaina aamupäivällä kello 10 jälkeen riita kahden taksinkuljettajan kesken.

Korkean tunnetason tilanteeksi kehittyneellä yhteenotolla oli ajankohdan vuoksi runsaasti hämmentyneitä silminnäkijöitä ja kuulijoita.

Äänekkään ja temperamenttisen sanailun jälkeen toinen taksinkuljettaja otti kielen sijasta aseeksi kättä pitemmän ja iski omasta autostaan löytyneellä pesäpallomailalla toisen taksinkuljettajan autosta takalasin pirstaleiksi.

– Jonkinlainen maila se on ollut, vahvistaa silminnäkijähavainnot päivystävä tutkinnan johtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth.

– Toinen on suivaantunut toiselle. Kyse oli ilmeisesti jonkinlaisesta jonotustapahtumasta, Kanth kertoo.

Tallink Siljan Tukholman-laivojen, vuoropäivin liikennöivien Silja Serenaden ja Silja Symphonyn, vuoksi Olympiaterminaalissa on aamupäivällä runsaasti liikennettä.

Alustava tutkintanimike on vahingonteko.

Pesäpallomailaa käyttänyt taksinkuljettaja oli yrittänyt poistua paikalta, mutta takalasinsa menettänyt taksinkuljettaja oli estänyt omalla autollaan hänen lähtönsä. Poliisi saapui sen jälkeen pian paikalle.

Kärhämässä olleet taksit eivät IS:n tietojen mukaan kuulu minkään taksivälitysyhtiön piiriin. Kummatkin kuljettajat ovat Kanthin käsityksen mukaan miehiä.

Kanthin mukaan mikään laki ei estä pesäpallomailan kuljettamista taksissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?