Autoilija jyräsi mopoilijan Vantaalla ja pakeni paikalta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Autoilija jyräsi mopoilijan Vantaalla ja pakeni paikalta

Julkaistu: 22.10.2019 11:16

Poliisi kaipaa havaintoja valkoisesta, mahdollisesti Audi-merkkisestä henkilöautosta.

Itä- Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja maanantai-iltana noin klo 18.16. Vantaalla Tammiston kauppatien ja Manttaalitien risteyksessä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta.

Onnettomuudessa osallisena olivat mopoilija ja silminnäkijän kertoman mukaan huomattavaa ylinopeutta ajanut valkoinen, mahdollisesti Audi merkkinen, henkilöauto.

Henkilöauto oli ajanut Tammiston kauppatietä, kääntynyt vasemmalle Manttaalitielle ja törmännyt Tammiston kauppatietä ajaneeseen mopoilijaan.

Mopoilija lensi törmäyksen voimasta mopon ohjaustangon yli useita metrejä. Mopoa kuljettanut vuonna 2004 syntynyt mies loukkaantui ja hänet kuljetettiin sairaalaan.

Henkilöauto ei pysähtynyt onnettomuuspaikalle, vaan jatkoi huomattavaa ylinopeutta Manttaalitietä. Poliisi ei etsinnöistä huolimatta löytänyt autoa.

Itä-Uudenmaan poliisi pyytää onnettomuudessa osallisena ollutta henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan itse poliisille. Poliisi kaipaa myös silminnäkijöiden havaintoja, jotka voi ilmoittaa Itä-Uudenmaan poliisin vihjepuhelimeen 0295 436849 tai sähköpostilla rek3.ita-uusimaa@poliisi.fi