Auto putosi sillalta kuusi metriä keskelle vilkasta koulutietä Tuusulassa – kuljettaja kuoli: ”Siinä on ollut ihmisiä lähellä mutta ei kohdalla”

Julkaistu:

Onnettomuuden epäillään johtuneen sairauskohtauksesta.
Henkilöauton kuljettaja kuoli liikenneonnettomuudessa Tuusulassa maanantaina aamupäivällä.

Turma sattui, kun auto oli lähtenyt kiertoliittymästä Helsingin suuntaan Tuusulanväylällä. Auto oli ajautunut oikealle, noussut kaiteen päälle ja pudonnut alas kevyen liikenteen väylälle, kerrottiin pelastuslaitokselta.

Turmapaikan kohdalla on lyhyehkö silta, jonka ali kulkee pyörätie. Auto oli pudonnut sillalta alas ja jäänyt katolleen pyörätielle.

– Yksin liikkeellä ollut kuljettaja oli lähtenyt Shellin kiertoliittymästä Helsingin suuntaan. Siitä parin sadan metrin päässä on linja-autopysäkki, jonka yhteydessä on Tuusulantien alittava kevyen liikenteen väylä ja sitä suojaava kaide. Auton päässyt nousemaan siinä kohdalla kaiteen päälle ja pudonnut siitä alas noin kuuden metrin matkan, kuvailee päivystävä palomestari Ari Koivu.

Pelastuslaitoksen mukaan kuljettaja on ilmeisesti menehtynyt välittömästi. Poliisin mukaan uhri oli vuonna 1963 syntynyt mies.

Auto putosi läheisen Mikkolan koulun oppilaiden käyttämälle vilkkaalle reitille, mutta sivullisia ei loukkaantunut.

– Siinä on ollut ihmisiä lähellä mutta ei kohdalla. Onneksi turma ei sattunut koulun alkaessa tai päättyessä. Se alikulku on oppilaiden käyttämä ja erittäin vilkkaasti liikennöity.

Poliisin mukaan onnettomuus saattoi johtua sairauskohtauksesta. Turmassa ei ollut osallisena muita ajoneuvoja.