Nousiko Raisa Räisänen tähän autoon? Poliisi julkaisi uusia kuvia katoamisyöltä

Julkaistu:

Rikos
16. lokakuuta 2019 tulee kuluneeksi 20 vuotta Raisa Räisäsen katoamisesta. Keskusrikospoliisi julkaisi nyt kuvan amerikkalaisesta autosta, jonka kyytiin Räisänen kenties nousi.
Yksi lukuisista 16-vuotiaan tamperelaisen Raisa Räisäsen katoamiseen liittyvistä tutkintalinjoista on ollut se, että hän nousi Hämeenkadulta amerikkalaisen auton kyytiin.

Tutkintalinja perustuu silminnäkijähavaintoon. Poliisi on vuosien varrella haarukoinut Hämeenkadun valvontakameroiden materiaalista silminnäkijähavaintoon sopivia autoja.

Nyt keskusrikospoliisi on antanut julkisuuteen ennen julkaisemattomia valvontakamerakuvia Tampereen Hämeenkatua edestakaisin ajavasta autosta, joka voi liittyä Räisäsen katoamiseen.

Poliisi pyytää apua auton mallin ja omistajan tunnistamiseksi.


Kuvista kertoi ensimmäisenä Aamulehti.

Keskusrikospoliisin rikoskomisarion Paavo Tuomisen mukaan valvontakamera sijaitsi Hämeenkatu 15:n talossa.

Poliisin etsimä auto tallentui valvontakameraan ensin kello 22.02 ja myöhemmin kello 23.10.


Jälkimmäinen ajankohta on merkittävä, sillä suurin piirtein iltayhdentoista aikaan Raisa Räisänen erosi ystävistään Tampereen Sokoksen edessä 200–250 metrin päässä valvontakameran kohdasta.


Lue tarkemmin Raisa Räisäsen tiedetyistä liikkeistä katoamisiltana: Raisa Räisänen katosi 20 vuotta sitten, nyt tapaus on muuttumassa murhatutkinnaksi – yöllä taksiin nousseen tytön pahaenteiset sanat jäivät kuskin mieleen

Tiedätkö jotain Raisa Räisäsen katoamisesta? Kerro tietosi tai havaintosi poliisille: rikosvihje.krp@poliisi.fi