Tablet-tietokone aiheutti tulipalon Kuopion Prisman parkkipaikalla – nyt puhuu toisen palaneen auton kuljettaja: ”Ei siinä ollut mitään tehtävissä”

rac

Julkaistu:

Kuopion Prisman autopalo levisi nopeasti myös viereiseen autoon.
Kuopion Prisman autopaloa oli sammuttamassa useita pelastuslaitoksen yksiköitä. Tuli levisi myös viereiseen henkilöautoon. Videolta selviää, että viereinen Volvo paloi pahasti.

IS tavoitti viereisen auton omistajan.

– Vaimo kertoi, että tuli levisi autoomme viereisestä autosta. En ollut autolla itse liikenteessä, vaan vaimo oli sillä kauppareissulla, auton omistava mies kertoo Ilta-Sanomille.

Autolla kauppareissun tehnyt vaimo kertoo, miten kaikki oikein kävi.

– Tulin kaupasta ulos parkkipaikalle ja huomasin, että automme palaa. Eipä siinä ollut enää mitään tehtävissä. Pelastuslaitos oli jo paikalla, hän kertoo Ilta-Sanomille.

Hän kertoo, että heidän pahoin palanut autonsa on jo hinattu pois paikalta. Hän korostaa, ettei halua kommentoida tilannetta enempää

Lapsille palovammoja

Itä-Suomen poliisi tiedotti, että 5- ja 3 -vuotiaat lapset saivat palovammoja mm. kasvoihin, kun vanhemman lapsen käytössä ollut tablet -tietokone syttyi palamaan autossa. Onnettomuus tapahtui noin kello 8.30 aamulla.

Poliisin mukaan lapset olivat hetkeä aiemmin jääneet henkilöauton takapenkille kahdestaan siksi aikaa, kun perheen isä oli asioimassa perheen pienimmän lapsen kanssa Kuopion Prismassa. Isän tullessa kaupasta takaisin hän oli huomannut autonsa olevan tulessa ja autoon jääneillä lapsilla sairaalahoitoa vaativat palovammat.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt