Suomen ainoa seksinukkebordelli laittoi lapun luukulle ja ”työntekijät” myyntiin – Isäntä-Kurhinen: ”Ovat vielä palvelukelpoisia”

Seksinukkebordelli ehti toimia Helsingin Kannelmäessä alle vuoden verran.

30.9.2019 22:23

Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli Unique Dolls sulkee ovensa lopullisesti ja lopettaa toimintansa hieman alle vuoden jälkeen. Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

– Näin on närhen munat, bordelli-isäntä ja yrityksen ”kasvot” Antti Kurhinen toteaa Ilta-Sanomille.

Bordelli lopetti toimintansa väliaikaisesti jo heinäkuussa. Kurhinen kertoo, että nukkebordellin omistajat harkitsivat sille jatkoa, mutta lopulta vuokrasopimus umpeutui, eikä bordellille löytynyt enää uusia tiloja. Kannelmäen vanha ostoskeskus puretaan, minkä vuoksi bordelli olisi tarvinnut uudet tilat.

Lisäksi bordellin toiminta ei ollut tarpeeksi kannattavaa. Maaliskuussa Kurhinen kertoi, että asiakkaita kävi viikossa noin 50–100, ja vakiokävijöitä oli joitain kymmeniä. Heinäkuu taas oli hyvin hiljainen.

Yllä liikkeen avaamisen jälkeen tehty IS:n videoreportaasi paikan päältä.

Seksinukkebordelli Unique Dolls sijaitsi Kannelmäessä. Huone numero yhdessä oli nukke Kristina. Sekin myydään.

– Mielelläni olisin jatkanut, mutta en voi lähteä toisten rahoilla leikkimään. Sanoin itsekin heille, ettei kaivoon kannata laittaa rahaa, Kurhinen sanoo.

Nukkebordellin isännyys oli Kurhiselle lisäbisnes, ja hän kertoo jatkavansa oman taksiyrityksensä pyörittämistä. Bordellin nuket taas myydään Huuto.net-sivustolla huutokaupassa. Kurhisen mukaan moni asiakas kertoi jo etukäteen kiinnostuksestaan ostaa käytetty nukke.

– Muutama oli niin huonossa hapessa ja niin hajonneita, ettei niitä voinut laittaa myyntiin. Nämä myynnissä olevat ovat vielä palvelukelpoisia, Kurhinen sanoo.

Reilun vuoden kestänyt bordelli-isännyys oli Kurhiselle mielenkiintoinen ja mieleenpainuva projekti. Erityistä se oli jo pelkästään siksi, että bordelli oli Suomessa ensimmäinen laatuaan.

– En ollut koskaan aiemmin ollut missään tekemisissä nukkejen kanssa, joten tämä oli tosi mielenkiintoinen juttu. Tokihan seksiaiheet kiinnostavat.

Hänelle jäi mieleen varsinkin Iso-Britanniasta saapunut dokumenttiryhmä, jolla oli vaikeuksia saada bordellin asiakkaita suostumaan dokumenttiin.

– Suurin osa juoksi karkuun, kun he menivät esittämään asiaansa.

Kristina-nukke myydään Huuto.net-sivustolla.

Kurhinen päätyi bordelli-isännäksi sen omistajan, venäläisen Konstantinin, otettua häneen yhteyttä. Aluksi Konstantin piti Kurhista liian outona, sillä mieshän oli ollut Big Brotherissa, ryhtynyt vaginahierojaksi ja ties mitä.

Sitten Konstantin tajusi, että juuri Kurhisen he tarvitsivat. Häpeämättömän ja räväkän miehen, joka ei piittaisi pätkääkään siitä, mitä hänestä sanotaan.

– Kun näin nuket ja sen, että huoneistoa remontoitiin täyttä vauhtia, tajusin heidän olevan tosissaan, Kurhinen kertoi IS:lle ennen bordellin avaamista marraskuussa 2018.

Huuto.net ja Ilta-Sanomat kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?