Häirikkö tunkeutui koulun alueelle Porvoossa – kävi käsiksi oppilaaseen ja rehtoriin

Julkaistu: , Päivitetty:

Poliisin mukaan oppilaille ei aiheutunut tilanteesta vaaraa koulun alueella.
Porvoon Pääskytien koululla oli yhdeksän aikaan keskiviikkoaamuna poliisioperaatio. Koulun alueella oli sekavasti käyttäytynyt ulkopuolinen mies, joka on käynyt käsiksi koulun rehtoriin.

Mies oli lisäksi pahoinpidellyt yhtä koulumatkalla ollutta oppilasta koulun ulkopuolella, Porvoon kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Oppilaat oli lukittu luokkiin turvallisuussyistä. Sisällä ollut koulun oppilas kertoo IS:lle tilanneen olleen pelottava, sillä oppilaat eivät aluksi tienneet mistä on kyse.

Pääskytien koulun rehtori Kimmo Sirén vahvistaa tapauksen Ilta-Sanomille. Sirénin mukaan mies löi häntä poskeen, kun Sirén pyysi miestä poistumaan koulun alueelta. STT:lle rehtori kertoi miehen olleen noin 30-vuotias.

Sirénin mukaan tilanne koululla on ohi ja henkilö on poistunut koulun alueelta jo aikaa sitten. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo Twitterissä, että oppilaille ei aiheutunut tilanteesta vaaraa. Poliisi otti epäillyn pahoinpitelijän kiinni myöhemmin keskiviikkona, ja kertoi kiinniotosta noin kello 13.

Koulu tarjoaa keskusteluapua kaikille sitä tarvitseville.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Seura.Juttua päivitetty 11.9.2019 klo 13.31: Poliisi kertoi noin kello 13, että epäilty pahoinpitelijä on saatu kiinni