Climate Cycling Helsinki 2019 – katso tallenne ilmastonmuutosta vastustavasta pyöräilytapahtumasta

Julkaistu: , Päivitetty:

rac
ilmastonmuutos
Climate Cycling Helsinki on ensi kertaa järjestettävä yritysten ja yhteisöjen hyväntekeväisyys- ja pyöräkulkue ilmastonmuutosta vastaan. ISTV näytti kulkueen etenemistä suorana lähetyksenä keskiviikkona 11.9.2019. Tallenne lähetyksestä on nyt katsottavissa.
Climate Cycling -kulkueen lähtö ja maali sijaitsivat Eiran Merisatamanrannassa. Tunnin mittainen reitti kiersi noin 12 kilometrin lenkin Helsingin keskustan kauneimpia ja keskeisimpiä valtaväyliä Kaivopuiston, Kruununhaan, Kaisaniemen ja Töölönlahden rantoja pitkin ja aivan ydinkeskustan läpi.
ISTV näytti tapahtuman suorana lähetyksenä keskiviikkona 11.9.2019. Kulkue lähti liikkeelle kello 15. Lähetyksessä seurattiin kulkueen etenemistä ja kuultiin siihen osallistuvien joukkueiden haastatteluita.

Tapahtumaan osallistuminen on yrityksille ja yhteisöille tapa osoittaa, että ne ottavat ilmastonmuutoksen vakavasti ja haluavat tehdä asialle jotakin. Tapahtumassa kerätään lahjoituksia WWF Suomen konkreettisiin ilmastotekoihin.

Climate Cyclingin suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Ilta-Sanomat on tapahtuman yhteistyökumppani.

Lisätietoja löytyy Climate Cyclingin omalta sivulta tästä.