ÄVÄ: Brexit on syksyn paras tosi-tv-ohjelma – ”Big Brother on harrastelijoille”

Julkaistu:

Äreät vanhat äijät eli Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tänään muun muassa Brexitistä ja Postista.
Kuuntele uusi jakso alla olevalla soittimella (jos podcast ei käynnisty, paina käynnistysnappulaa uudelleen):Jakson aiheita tänään:
  1. Brexit. Vuoden paras poliittinen komedia. Emme hyväksy sopimusta, emmekä sopimuksetonta eroa. WHAT?
  2. Posti. Miksi Postin hallituksen jäsenille maksetaan yhteensä 400 000 euron palkkiot muutamasta kokouksesta vuodessa? Eivät edes tiedä, mitä työehtosopimusta kilpailijat noudattavat. Ministeri Paatero, opetelkaa kunnioittamaan komentoketjua. Tarvittaessa omistaja vaihtaa hallituksen, hallitus taas vaihtaa toimitusjohtajan, mutta omistaja ei puutu operatiivisiin yksityiskohtiin.
  3. Palkkakierrokset. Julkisella sektorilla on kolmasosa työvoimasta. Joten kymmenen euron tuntipalkan korotus yhdelle julkisella sektorilla työskentelevälle tarkoittaa sitä, että joko verotusta on kiristettävä tai että kahdelle yksityisellä sektorilla työskentelevälle on annettava 11,50 euron korotus, jotta julkisen sektorin korotus voidaan maksaa veroja kiristämättä.
  4. Kepun puheenjohtaja. Äreät vanhat äijät haluavat Paavo Väyrysen mustaksi hevoseksi puheenjohtajavaaliin. Paavo on viimeisen 40 vuoden aikana ollut aina ehdolla, kun Kepu on valinnut jotain.
Äreiden vanhojen äijien kaikki jaksot löydät täältä. Ilta-Sanomien kaikkia podcasteja voit kuunnella täällä. Lisää podcasteja on kuunneltavissa Suplassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt