Kuvat Rauman turmapaikalta: Vain hiiltynyt puu kertoo kolmen nuoren miehen hengen vaatineesta onnettomuudesta

Julkaistu:

Rauman kuolonkolari
Onnettomuusauto on ilmeisesti törmännyt ulosajossa puuhun ja syttynyt sen jälkeen tuleen.
Rankkasade piiskaa torstaiaamuna Rauman Kodisjoentiellä sijaitsevaa onnettomuuspaikkaa, jossa edellisenä iltana päättyi kolmen raumalaisen nuoren miehen elämä.

Nuorukaisten hengen vaatinut ulosajo sattui keskiviikkoiltana noin klo 23.25. Lounais-Suomen poliisin mukaan auto oli kovassa vauhdissa tapahtumahetkellä.


Vaikka kolaripaikan sijainti on tiedossa, sen löytäminen ei ole torstaiaamuna helppoa. Paikalla käynyt Ilta-Sanomien kuvaaja Juha Sinisalo kertoo, että romuttunut auto oli jo kuljetettu pois. Myöskään poliisin käyttämiä muovisia eristysnauhoja ei ole rajaamassa onnettomuusaluetta.

Sinisalon mukaan onnettomuuspaikka sijaitsee kohdassa, jossa tie tekee mutkan. Mikäli tiedot siitä, että auto on ensin ylittänyt kaistan ja ajanut sitten ulos tieltä, pitää paikkansa, nuorukaiset ovat todennäköisesti tulleet Rauman suunnasta ja ajaneet ulos mutkassa.


Sinisalon mukaan näyttää siltä, että auto on törmännyt puuhun. Auto oli syttynyt ulosajon jälkeen tuleen. Selkein todiste järkyttävästä tapauksesta onkin hiiltynyt puu, johon matka todennäköisesti katkesi ja jota liekit nuolivat auton sytyttyä tuleen. Ympärillä on sammutusvaahtoa.


Onnettomuuskohdan asfaltissa ei näy jarrutusjälkiä.

Poliisin mukaan menehtyneiden nuorten omaisiin on oltu aamulla yhteydessä.