Siilinjärven paikallislehti täyttyi Eurojackpot-voittajille suunnatuista mainoksista – ”Ferrareita saa kaupasta, näitä ei ole montaa”

Siilinjärven kunta sai kertaheitolla kymmeniä uusia miljonäärejä Eurojackpot-voittajista.

Paikallislehti Uutis-Jousessa on kosiskeltu tuoreita lottovoittajia lehti-ilmoituksin.

31.8.2019 11:10

Siilinjärvelle tullut 92 miljoonan Eurojackpot-voitto näkyy paikallisen lehden mainonnassa. Kerran viikossa ilmestyvän paikallislehti Uutis-Jousen tuoreimmassa numerossa on julkaistu tukku mainoksia, jotka on suunnattu suoraan tuoreille miljonääreille.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Savon Sanomat.

Innostus Siilinjärvellä näkyy ilmoituksissa laajalla rintamalla. Voittajille tarjotaan muun muassa varainhoitoa, verosuunnittelua ja sijoitusosaamista.

Talousongelmien kanssa painivalla Siilinjärvellä Eurojackpot-voitosta on toivottu piristysruisketta. Autokaupankin uskotaan vilkastuvan.

Yksi ilmoittajista mainostaa lottovoittajille Mercedes Benz E63 AMG -autoa.

– Ferrareita saa kaupasta, näitä ei ole montaa, ilmoituksessa lukee.

– Kyselijöitä ei ole ollut vielä ruuhkaksi asti, mutta joitakin on sentään jo tullut, sanoo autosta ilmoittanut Jori Ilta-Sanomille.

Kunta toivoo miljonäärien piristävää vetoapua

Siilinjärven kunta sai kertaheitolla kymmeniä uusia miljonäärejä, kun 92 miljoonan euron Eurojackpot-voitto osui paikallisen ruokakaupan porukkapelaajille. Voitto on niin suuri, että 22 000 asukkaan kunnassa sillä voi olla näkyviä vaikutuksia.

– Kaikki ovat täällä iloisia onnenkantamoisesta joka tänne on sattunut. Toivotaan että näitä myönteisiä vaikutuksia säteilee myös tänne kuntaan, Siilinjärven kunnan kehitysjohtajana ja talousjohtajan viransijaisena toimiva Pekka Kauhanen kertoi aiemmin Ilta-Sanomille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?