Siilinjärvellä juhlitaan 92 miljoonan euron Eurojackpot-voittoa

K-Supermarket Herkkupadassa Siilinjärvellä järjestetään perjantaina suuri kakkukahvitilaisuus Eurojackpot-päävoiton kunniaksi. IS lähetti paikalta suoran lähetyksen.

30.8.2019 8:23 | Päivitetty 30.8.2019 10:00

K-Supermarket Herkkupadassa Siilinjärvellä juhlitaan tänään 92 miljoonan euron Eurojackpot-päävoittoa. Kaupassa järjestetään voiton kunniaksi kakkukahvit.

  • IS esitti kahvitilaisuudesta K-Supermarket Herkkupadasta suoran lähetyksen.

92 miljoonaa euroa tuonut voitokas peli pelattiin kaupassa viime viikolla. Myöhään perjantai-iltana selvisi, että Siilinjärvelle on osunut päävoitto.

Kyseessä oli järjestelmäpeli, joka pelattiin 50 pelaajan porukassa.

Veikkauksen mukaan kyseessä oli kaikkien aikojen suurin Eurojackpot-voitto. Peliin osui ensimmäisen voittoluokan 5+2-tuloksen lisäksi kaksi 5+1-voittoa ja muita pienempiä alavoittoja. Alavoittojen vuoksi voittosumma nousi lähes 92 miljoonaan euroon.

K-Supermarket Herkkupadasta on tullut viime päivinä jonkinasteinen nähtävyys Siilinjärvellä. Voittokahveille odotetaan paljon tulijoita.

– Väkeä on odotettavissa paljon. Katsotaan, että pääseekö kunnanjohtaja myös paikalle. Toivottavasti tässä nyt pääsee tuoretta miljonääriä kättelemään, K-Supermarket Herkkupadan kauppias Jyrki Huttunen sanoi IS:lle keskiviikkona.

Kauppias toimitti pelitositteen itse Veikkaukselle aiemmin tällä viikolla.

– Tosite on nyt Veikkauksella turvassa ja kaikki on siltä osin kunnossa, Huttunen kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?