ÄVÄ: Suomalainen työ ei enää tuota tarpeeksi – eikä syy ole duunarin vaan yritysjohdon

Julkaistu:

Äreät vanhat äijät Kalle Isokallio ja Jan Erola keskustelevat tänään muun muassa Amazonin suurpaloista ja kuuden tunnin työpäivästä.
Kuuntele uusi jakso alla olevalla soittimella (jos podcast ei käynnisty, paina käynnistysnappulaa uudelleen):Jakson aiheita tänään:
  1. Brasilian metsäpalot. Eurooppalainen ratkaisu: lähetetään taloudellista apua, että ne saavat palon sammumaan. Suomalainen ratkaisu: ei osteta niiltä mitään, etteivät ne saa paloa sammumaan.
  2. Tuottavuuden kehitys Suomessa laahaa muun maailman jäljessä vuodesta 2008 alkaen. Vika ei ole duunareissa, vaan johdossa, joka ei osaa organisoida eikä kehittää tuotantoa sujuvammaksi.
  3. Demareiden kuuden tunnin päivä tarkoittaa sairaaloihin 33 prosenttia enemmän lääkäreitä ja hoitajia, paloasemille saman verran lisää palomiehiä ja poliisiasemille poliiseja. Miksi pääministeripuolue ehdottaa niin hullua?
  4. Voisiko Sauli Niinistö komentaa eduskunnan lomalle aprillipäivään asti? Komensihan kuningatar Englannissa parlamentin lomille siksi aikaa, että ehtivät lähestulkoon erota EU:sta.
Äreiden vanhojen äijien kaikki jaksot löydät täältä. Ilta-Sanomien kaikkia podcasteja voit kuunnella täällä. Lisää podcasteja on kuunneltavissa Suplassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt