Siilinjärven Herkku­padan K-kauppias siirsi 92 miljoonan euron voitto­kupongin – Veikkaus kertoo, miltä kupongin tuoja vaikutti

Siilinjärvellä pelatun lähes 92 miljoonan euron voiton tuoneen Eurojackpot-pelin pelitosite on toimitettu Veikkaukselle.

28.8.2019 15:44

Siilinjärven K-Supermarket Herkkupadan kauppias Jyrki Huttunen myöntää toimittaneensa pelitositteen Veikkauksen haltuun itse.

– Joo, kyllä näin on. Tosite on nyt Veikkauksella turvassa ja kaikki on siltä osin kunnossa.

IS kertoi aiemmin, että pelitosite vietiin kaupasta pois melko nopeasti lauantaina. Huttunen kertoi vieneensä lapun turvaan pankkiin.

Myöhemmin Veikkaus antoi Huttuselle jatko-ohjeita siitä, miten kupongin kanssa pitää toimia.

Veikkauksen tiedottaja Pipsa Öhman ei paljasta kuka pelitositteen Veikkaukselle toimitti.

Hän kuitenkin sanoo, että valtavan arvokkaan tositteen toimittanut henkilö oli helpottuneen oloinen, kun tosite lopulta päätyi turvallisesti määränpäähän.

– Jos tuollainen tosite on hallussa, niin kyllä se varmasti vähän taakka saattaa olla, Öhman naurahtaa.

Veikkaus tarjoaa perinteisesti kahvit suurvoittajille. Sitä, tarjottiinko kahvia myös tositteen tuoneelle Huttuselle, ei Veikkaus paljasta.

– Kahvitus on nyt niin sanotusti alkanut. Kahvia on päästy jo juomaan, Öhman toteaa.

Lähes 92 miljoonan euron voitto meni 50 osuuden porukalle. Veikkaus kehottaa kaikkia porukkaan kuuluvia olemaan yhteydessä Veikkauksen asiakaspalveluun.

Kahvit Veikkauksen piikkiin odottaa myös tuoreita Eurojackpot-voittajia.

– Mielellämme juhlistamme voittoa voittajakahveilla kaikkien porukkaan kuuluvien kanssa. Ei ole väliä tulevatko voittajat voittokahville yhdessä vai erikseen, Öhman sanoo.

Öhman paljastaa, että Veikkauksen pääkonttorin vieraskirjaan on jätetty ensimmäinen merkintä tähän voittoon liittyen. Viestin sisältöä hän ei kuitenkaan voi paljastaa.

Veikkaus ja K-Supermarket Herkkupata järjestävät ennätyksellisen voiton kunniaksi voittokahvituksen ensi perjantaina 30.8. Kahvitus järjestetään voittopelin myyntipaikassa K-Supermarket Herkkupadassa Siilinjärvellä klo 10 alkaen.

– Väkeä on odotettavissa paljon. Katsotaan, että pääseekö kunnanjohtaja myös paikalle. Toivottavasti tässä nyt pääsee tuoretta miljonääriä kättelemään, kauppias Jyrki Huttunen sanoo.

Huttusen mukaan suurvoitto näkyy Siilinjärvellä edelleen. Eurojackpot-voitto oli hänen mukaansa Siilinjärvelle positiivinen piristysruiske.

– Kyllä se on positiivista pöhinää alueelle tuonut. Ihmiset ovat hyvin iloisia, vaikka eivät olisikaan voittajia. Iloisuus ja positiivisuus on levinnyt Siilinjärvellä.

Huttunen naurahtaa, että hänen kaupastaan on tullut alueella jopa eräänlainen nähtävyys.

– K-Supermarket Herkkupata on aika hyvin niin ohikulkijoiden, kuin mediankin silmien alla, hän toteaa huvittuneena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?