Jehovan todistajien valtakunnansali tuhoutui tulipalossa Pöytyällä – samaa rakennusta yritettiin sytyttää jo viime viikonloppuna - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Jehovan todistajien valtakunnansali tuhoutui tulipalossa Pöytyällä – samaa rakennusta yritettiin sytyttää jo viime viikonloppuna

Julkaistu: 23.8.2019 9:54

Poliisi tutkii tekoja törkeänä tuhotyön yrityksenä ja törkeänä tuhotyönä.

Jehovan todistajien valtakunnansali on tuhoutunut tulipalossa Pöytyällä Varsinais-Suomessa. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että vain rakennuksen ulkoseinät ovat enää pystyssä. Kukaan ei ilmeisesti loukkaantunut palossa.

Samaa rakennusta yritettiin sytyttää jo viime viikon lauantain ja sunnuntain välisenä aikana. Poliisi tutkii tekoja törkeänä tuhotyön yrityksenä ja törkeänä tuhotyönä.

Poliisin mukaan tässä vaiheessa tutkintaa tekijästä ei ole vielä havaintoa. Myöskään teon motiivista ei ole vielä selvyyttä.

Valtakunnansali sijaitsee Pyhäjärven eteläpäässä Hinnerjoentiellä. Hälytys palosta tuli hieman kello kahden jälkeen aamuyöllä. Palokunnan saapuessa paikalle noin 150-neliöinen puurakennus oli täydessä tulessa ja katto romahtanut.

Paloa oli sammuttamassa kymmenkunta pelastusyksikköä.