”Suomen halvin bensatarjous” aiheutti vaaratilanteita Tuurissa – Vesa Keskinen uhoaa nyt laskevansa hinnan seuraavaksi 52 senttiin

Julkaistu:

Tuurin kyläkaupan bensatarjous sai sankat kansanjoukot liikkeelle perjantain ja lauantain välisenä yönä.
Kyläkauppias Vesa Keskinen, 52, synnytti melkoista liikehdintää, kun Tuurin kyläkaupan mittareista myytiin Vesan synttäreiden kunniaksi bensaa yhden euron litrahintaan. Tarjous synnytti lauantaiyönä kilometrien mittaiset jonot.

IS tavoitti euron bensaa kaksi tuntia jonottaneen kurikkalaisen Ville Itäniemen, joka kertoi, että tarjous aiheutti myös vaaraa.

Itäniemeä harmitti muiden autoilijoiden käytös. Hän kertoo, että vaaratilanteitakin syntyi, kun osa kuskeista kyllästyi jatkuvaan jonottamiseen ja lähti siksi etuilemaan jonossa.

– Kyllä siellä ärräpäät lensivät eikä hymyjä paljon näkynyt.
Mutta vielä järisyttävämpää on ehkä tulossa.

Vesa Keskinen täytti lauantaina 52 vuotta. Synttäritarjouksena myytiin bensaa Tuurin kyläkaupan asemilla eurolla litra. Vielä tätäkin kovempi tarjous saattaa olla tulossa. Vesa Keskinen lupaa myydä bensaa 52:n sentin litrahintaan, jos Tuurin kyläkauppa ei yllä tänä vuonna ennätystulokseen.
– Koska olen yliyksinkertainen ihminen, niin olkoon hinta silloin 52 senttiä, kävi niin tai näin. Täytin nimittäin tänään (lauantaina) 52 vuotta, enkä yksinkertaisena ihmisenä keksi muuta hinnoitteluperustetta, Vesa Keskinen kertoo.

Verohallinnon taulukon mukaan bensiiniä verotetaan 70 senttiä litralta, joten 52 sentin litrahinnasta Keskinen jää reippaasti itse tappiolle.

Polttoaine.net -palvelun mukaan eilen perjantaina 95-bensan keskihinta oli 1,55 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt