Lähitaksin toimitusjohtaja: Juoksutaksin ottajat hakkasivat silmittömästi taksikuskia – kuljettaja odottaa leikkausta sairaalassa

Julkaistu:

Lähitaksin toimitusjohtajan mukaan epäilty pahoinpitely tapahtui, kun asiakkaat eivät kyenneet maksamaan kuljettajalle.
Taksikuski pahoinpideltiin Vantaan Kunnaantiellä perjantaiaamuna, poliisi epäilee. Itä-Uudenmaan poliisilaitos sai hälytyksen paikalle klo 05.08.

Lähitaksin toimitusjohtaja Juha Pentikäinen vahvistaa, että kyseessä on yrityksen kuljettaja. Pentikäisen mukaan kuljettaja on viety sairaalahoitoon ja odottaa parhaillaan leikkausta.

– Tämä on täysin käsittämätön ja tuomittava teko. Toivomme, että viranomaiset saavat asian pian selvitettyä, Pentikäinen sanoo.

Toimitusjohtajan mukaan epäillyt pahoinpitelijät olisivat ottaneet kuljettajalta kyydin Tikkurilasta, ja pahoinpitely olisi tapahtunut matkan päätteeksi.

– Ilmeisesti kuljettaja on ajanut hyvin lyhyen matkaa asiakkaan pyytämään kohdeosoitteeseen, missä asiakkailla ei ilmeisesti olekaan ollut maksukykyä, Pentikäinen kertoo.

– Sen jälkeen en tiedä yksityiskohtia, mutta siitä on alkanut silmitön pahoinpitely.

Pentikäinen kertoo, että Lähitaksin kuljettajia koskettavat väkivaltatapaukset ovat harvinaisia, mutta silti niitä tapahtuu.

– Jokainen tapaus on liikaa, mutta valitettavasti tämä ei ole ainoa.

Poliisi kommentoi aiemmin, että epäiltyjä pahoinpitelijöitä on kaksi. Poliisi on tavoittanut molemmat epäillyt henkilöt.

– Tapauksesta on ilmoituksenteko kesken, ja poliisi tutkii asiaa. Tässä vaiheessa emme tiedota enempää, komisario Olavi Merihaara kertoi IS:lle perjantaiaamuna.