40-vuotias nainen raiskattiin väkivaltaisesti Vierumäellä – poliisi pyytää apua ja julkaisi kuvan tapahtuma­paikalta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

40-vuotias nainen raiskattiin väkivaltaisesti Vierumäellä – poliisi pyytää apua ja julkaisi kuvan tapahtuma­paikalta

Julkaistu: 9.7.2019 14:59, Päivitetty 9.7.2019 16:05

Mies pakotti naisen metsään ja raiskasi hänet siellä.

Noin 40-vuotias suomalaisnainen raiskattiin Heinolan Vierumäellä viime sunnuntaina, kertoo poliisi.

Uhri oli poistunut Vierumäki Resort Hotelista sunnuntaina noin kello kolmen aikaan aamuyöllä, tarkoituksenaan kävellä mökilleen, jossa majoittui. Nainen oli kävellyt hotellilta kohti Vierumäen urheiluopiston päärakennusta.

Ennen Urheiluopistontien liikenneympyrää naisen seuraan tuli suomea puhunut vaaleaihoinen mies, joka hetken kuluttua pakotti naisen liikenneympyrän viereiseen metsään. Metsässä mies raiskasi naisen väkivaltaisesti aiheuttaen tälle fyysisiä vammoja.

Poliisi julkaisi kuvan tapahtumapaikalta Vierumäeltä. Etualalla näkyvä metsä on poliisin mukaan rikoksen tapahtumapaikka. Metsän takana on urheiluopiston päärakennus.

Poliisi pyytää tapahtumasta havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä puhelimitse numeroon 0295 437444 tai sähköpostitse heinola.hame@poliisi.fi. Naisella oli tapahtuma-aikaan päällään musta polvipituinen mekko, jossa oli kyynärpäihin ulottuvat hihat.

Poliisilla on taltioituna tapaukseen liittyviä erilaisia rikosteknisiä näytteitä, joiden uskotaan vielä myöhemmin auttavan tekijän jäljille.

Tämän vuoksi myös kaikkia niitä miespuoleisia henkilöitä, jotka olivat kyseiseen aikaan Vierumäellä ja saapuivat omaan majoitukseensa sunnuntaina aamuyöllä kello kolmen jälkeen, pyydetään itse ilmoittautumaan poliisille sähköpostitse. Näin saadaan epäiltyjen henkilöiden lukumäärää pienennettyä, ja poliisi ei turhaan tavoittele muulla tavoin näitä miehiä.

Artikkelia korjattu 9.7.2019 kello 16.05: Hämeen poliisilaitoksen tänään iltapäivällä lähettämässä väkivaltaista raiskausta koskevassa tiedotteessa hotellin nimi oli väärin. Kyseessä ei ole Hotel Scandic vaan Vierumäki Resort Hotel.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?