TS: Asiakas sai porttikiellon kantapubiinsa ja sakot päälle – mielensä pahoittaneen miehen kostoretki päättyi baarin ikkunaan

Julkaistu:

Laskunsa maksamatta jättänyt mies suivaantui toden teolla, kun häntä ei huolittu ravintolaan eikä taksiin.
Harmistunut turkulaismies lähti torstai-iltana toimintaelokuvista vaikutteita saaneelle kostoretkelle, kun hän sai porttikiellon kantakapakkaansa. Poiskäännytetty asiakas ajoi henkilöauton pubin ikkunaan, kertoo Turun Sanomat.

Tapaus sattui Turun keskustassa Humalistonkadulla torstai-iltana seitsemän aikoihin.

Turun Sanomien haastatteleman pubin työntekijän mukaan kanta-asiakkaalla oli tapana jättää ryyppyputken keskellä laskut maksamatta.

Näinpä sekä kyseinen ravintola, että hänet paikalle heittänyt taksi eivät huolineet asiakasta enää palveluidensa pariin. Vailla maksua jäänyt taksikuski soitti sen sijaan poliiseille, jotka sakottivat jo valmiiksi suutuspäissään olevaa miestä.

Poliisin palvelukset eivät jääneet siihen, sillä suivaantunut mies haki kotoaan henkilöautonsa ja rysäytti sen päin baarin ikkunaan. Turun Sanomien mukaan ravintolan ikkuna meni hajalle, mutta sen lähellä ei ollut asiakkaita.

Uuden poliisituokion lisäksi asiakas menetti pysyvästi kantapaikkansa. Baariin ei miehellä ole enää mitään asiaa, pubin työntekijä sanoo Turun Sanomille.