Kuvat: Helsingin kohutuin terassi aukesi – kesäaurinkoa piisaa pitkälle iltaan

rac

Julkaistu:

Helsinki
Oodin parveketerassi on auki jopa iltakymmeneen. Avajaiset viivästyivät, koska terassi ei täyttänyt turvallisuusmääräyksiä.
Helsingissä kaupunkikirjasto Oodin parveketerassin ovet avattiin viimein yleisölle helatorstaina. Tutustujia riitti myös perjantaina, kun aurinko suosi terassiväkeä. Kuhinasta päätellen kirjaston kävijät löysivät terassille mainiosti. Ulos astuessaan kannatti tosin pitää kiinni hatustaan kiinni, sillä kolmannessa kerroksessa sijaitsevalla parveketerassilla tuuli navakasti.

Parveketerassin avajaiset viivästyivät aiotusta, koska terassia reunustavan turva-aidan alalaidan rako todettiin liian suureksi. Helsingin Sanomien mukaan 16 sentin rako aidattiin umpeen ja nyt terassi täyttää sille asetetut turvallisuusmääräykset. Terassille mahtuu kerrallaan korkeintaan 400 henkilöä.

Kirjastolta ilmoitetaan terassin olevan päihteetön alue, mutta omia eväitä siellä voi nauttia. Terassin pöytäryhmät on kuitenkin varattu kahvilan asiakkaille.

Oodin parveketerassi on auki arkisin 8–22 ja viikonloppuisin 10–20 kirjaston aukioloaikojen mukaisesti. Sinne on vapaa pääsy.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt