Espanjalaismedia: Kahden suomalaisen ruumiit löytyneet asunnosta Aurinkorannikolta – haju herätti naapurien epäilykset

Kuolleiden suhde toisiinsa ei ole tiedossa.

Mijasin kaupungin historiallinen keskus, Mijas Pueblo on yksi Andalusian valkoisista kylistä. Arkistokuvassa Mijas Pueblo. Kuolemat tapahtuivat Mijasin hallinnollisen alueen eteläosassa, Las Lagunasissa jossa sijaitsee Mijasin väestöllinen ja taloudellinen painopiste.

31.5.2019 1:12

Useat eri espanjalaismediat kertovat, että Fuengirolan lähistöltä Mijasin Las Lagunasista on löytynyt kahden suomalaisen ruumiit.

Malagan paikallismedia Sur uutisoi, että ruumiit löytyivät suomalaisomisteisesta asunnosta, mutta asunnon omistaja ei ollut kuolleiden joukossa.

ABCandalucian mukaan naapurit olivat valittaneet asunnosta tulevasta voimakkaasta hajusta viranomaisille. Poliisin mennessä asuntoon he löysivät 26-vuotiaan naisen ja 34-vuotiaan miehen kuolleena. Median lähteiden mukaan henkilöt olivat olleet kuolleina jo pitkään.

El Espanol kirjoittaa, että kuolinsyytutkija on alustavasti todennut, että kuolema saattaa liittyä huumeisiin. Surin artikkelissa kuitenkin mainitaan, että asunnon eteisestä on löytynyt verta, joka voisi viitata henkirikokseen. Kuolleiden suhde toisiinsa ei ole vielä tiedossa. Surin artikkelissa mainitaan, että naisella olisi poikaystävä, joka ei ole asunnosta löytynyt menehtynyt mies.

Menehtyneille suoritetaan ruumiinavaus perjantaina. Tämän toivotaan tuovan selvyyttä kuolinsyyhyn.

Ulkoministeriön viestintäpäivystyksestä todetaan Ilta-Sanomille, että heille ei ole vielä ainakaan saapunut tietoa kuolemista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?