Driftausyritys meni täysin pieleen Helsingin yössä – BMW M4 karkasi omistajalta tuhoisin seurauksin - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Driftausyritys meni täysin pieleen Helsingin yössä – BMW M4 karkasi omistajalta tuhoisin seurauksin

Pelastuslaitos siivosi törmäyspaikkaa aamuyöllä.

Julkaistu: 26.5.2019 3:34

Poliisin mukaan kuljettajaa epäillään myös rattijuopumuksesta.

Pelti rytisi Helsingin Kalasatamassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun kovaa vauhtia kaahannut henkilöauto kolhi pysäköityjä autoja.

Osallisena ennen yhtä aamulla sattuneessa onnettomuudessa oli BMW M4 -mallinen auto, jonka kuljettaja oli menettänyt ajokkinsa hallinnan tuhoisin seurauksin.

– Kuljettaja oli ilmeisesti vähän driftaillut eli pyörittänyt sitä autoaan siinä. Lopputulos oli se, että auto karkasi kuljettajan käsistä ja törmäsi pysäköityihin ajoneuvoihin, kuvailee Helsingin poliisin yleisjohtaja Teemu Lappalainen tapahtumia.

BMW-kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan, jonka seurauksena se syöksyi päin pysäköityjä ajoneuvoja.

Yli 400-hevosvoimaisen bemarin ratissa oli onnettomuushetkellä auton omistava 1990-luvulla syntynyt mies, jota Lappalaisen mukaan epäillään myös rattijuopumuksesta.

Auton kyydissä oli lisäksi kaksi matkustajaa. Kukaan ei loukkaantunut rytäkässä. Sekä törmännyt auto että pysäköidyt ajoneuvot kärsivät tilanteessa tuntuvia vaurioita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?