Nyt kannattaa nauttia: Hellerajan odotetaan jälleen rikkoutuvan

rac

Julkaistu:

Sää
Sunnuntaina sää on suuressa osassa maata aurinkoinen ja poutainen, mutta Keski- ja Pohjois-Lapissa pilvisyys on runsaampaa ja paikoin tulee kuurosateitakin.
Lämpötila on päivällä laajalti maan etelä- ja länsiosassa 22–25 astetta, itäosassa sekä Lapin aurinkoisemmilla seuduilla 17–22 astetta ja Lapin pilvisemmillä alueilla enimmäkseen 10–15 astetta. Kaakonpuoleinen tuuli on heikkoa. Päivän mittaan lännestä leviää vähitellen ohutta pilviharsoa ja yötä kohti pilvisyys lisääntyy edelleen.

Maanantaina sää on jo epävakaisempi. Maan keski- ja pohjoisosassa pilvisyys on runsasta ja paikoin tulee kuurosateita, etelässä pilvisyys vaihtelee ja sää on poutaisempi. Kaakonpuoleinen tuuli on heikkoa tai kohtalaista. Päivälämpötila on Etelä- ja Länsi-Suomessa 22–26 astetta, muualla maassa 15–20 astetta. Pohjois-Lapissa ja sateisilla alueilla on viileämpää.

Tiistaina epävakainen sää jatkuu. Pilvisyys on pohjoisessa runsasta ja maan keskiosassa vaihtelevaa, aurinkoisinta on etelässä. Kuurosateita tulee paikoin ja etenkin maan länsiosassa myös ukkoset ovat mahdollisia. Tuuli on heikkoa.


Lue lisää: Nyt jysähtää: Alkuviikosta voidaan mitata lähes +30 astetta – mukana tulevat hurjat ukkoset

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt