Epäonninen murtovaras mätkähti katon läpi Keimolan Nesteen lattialle – ”Vain yksi miestenlehti kadoksissa”

Julkaistu:

Tapaus tallentui valvontakameraan.
Vantaalainen huoltoasema kohtasi torstain vastaisena yönä erikoisen varkausyrityksen.

Keimolan länsiosassa sijaitsevan Neste-liikenneaseman katolle pääsi murtautumaan tunkeilija huoltamon ollessa suljettuna. Välikatto petti, jolloin tunkeilija putosi huoltamon lattialle. Pudotusta on noin kaksi ja puoli metriä.

– Vartijat olivat paikalla neljän minuutin kuluttua mutta henkilö oli ehtinyt poistua paikalta, huoltamon yrittäjä Henri Rannelma kertoo.

Tapaus tallentui valvontakameraan. Murtautuja rikkoi ikkunan paetessaan mutta mitään arvokasta huoltoasemalta ei Rannelman mukaan oltu viety.

– Valvontakameranauhan perusteella henkilö vaikutti lähinnä pyörivän päämäärättömästi lehtihyllyn luona ja etsivän ulospääsyä. En usko että hänen tarkoituksenaan oli varastaa mitään.

Motiivi hämärän peitossa

Rannelma ei osaa arvioida, mikä on ollut syynä murtautumisyritykseen.

– Ainoastaan yksi miestenlehti on kadoksissa. Täytyy vielä varmistaa onko se myyty vai kadonnut välikohtauksen aikana, Rannelma kertoo.

Huoltoasema on ollut auki normaalisti. Vahinkoja aiheutui rikkoutuneesta ikkunasta ja välikatosta.

– Kyllähän tämä harmittaa mutta rauhallisin mielin olemme.

Rannelma uskoo tapauksen selviän, sillä tunkeutuja tallentui valvontakameraan. Hän arvioi tunkeutujan 20-40-vuotiaaksi mieshenkilöksi.

Poliisi vahvistaa saaneensa hälytystehtävän Keimolaan kello kahdelta yöllä.

– Kuvaillusta tapauksesta on kirjattu ilmoitus epäillystä varkaudesta, komisario Altti Pirinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.