Toimittaja Anna-Kaisa Hermunen on kuollut

Julkaistu:

Hän oli kuollessaan 71-vuotias.
Toimittaja Anna-Kaisa Hermunen on kuollut 71-vuotiaana. Hän kuoli kotonaan maanantaina puolenpäivän aikaan pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana.

Hermusen siskonpoika vahvistaa asian STT:lle.

Anna-Kaisa Hermunen tuli tunnetuksi MTV3:lla, aiemmin Kolmoskanavalla, esitetyn ”Hermunen” -keskusteluohjelman juontajana. Ohjelmaa esitettiin kanavalla syksystä 1991 lähtien.

Hermunen oli aikansa suuria tv-tähtiä, kunnes MTV3 vuonna 2001 irtisanoi 30 henkeä. Siihen loppui televisioura, vaikka Hermuselle oli kertynyt kokemusta toimittajana ensin 20 vuotta Ylellä ja toiset 20 vuotta MTV3:lla.

Hermunen vetäytyi julkisuudesta ja muutti Helsingistä lapsuusmaisemiinsa Laukaaseen 16 vuotta sitten.

– Sairastuin julkisuuteen, halusin olla aikanaan yhteistä omaisuutta, mutta olen päässyt siitä eroon, hän kommentoi Ilta-Sanomille antamassaan harvinaisessa haastattelussa vuonna 2016.
Jo ohjelman aikana räväkkyydestään tunnettu Hermunen ei pidätellyt mielipiteitään ruudusta poistuttuaankaan. IS:n haastattelussa vuonna 2015 hän arvosteli silloisen televisiotuotannon tilaa melko suorin sanankääntein:

– Televisiossa on liian vähän huippuammattilaisia. Siellä on pelkkiä junnuja. Tuntuu, että katsojia aliarvioidaan. Aina on samat naamat, jotka eivät osaa tehdä mitään. Kaikki, jotka ovat Putouksessa, saavat oman ohjelman, Hermunen sivalsi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt