Poliisi selvittää kummallista liikenne­onnettomuutta Helsingissä – kuinka Skoda Octavia päätyi kyljelleen tällaiseen paikkaan?

Sanoisin, että minulla fysiikka ei ole niin vahva osaamisalue, että osaisin arvioida näitä liikeratoja, komisario Mikko Nikkanen toteaa.

Poliisi selvittää parhaillaan miten auto on päätynyt sinne minne päätyi.

Välillä liikenteessä tapahtuu niin erikoisia asioita, että poliisikin on ymmällään. Näin pääsi käymään Helsingin Maununnevalla, jossa henkilöauto on juuttunut kyljelleen kahden Hämeenlinnanväylän meluvallin väliin.

13-vuotias Siiri kertoo huomanneensa auton ajaessaan siitä ohi isänsä kanssa perjantaina aamupäivällä.

– Katsoin, että kappas, otetaanpa kuva. Se oli niin erikoisessa paikassa, että harvoin tuollaista näkee. Varmaan se on jotenkin törmännyt metalliaitaan ja päätynyt siitä meluaidan väliin.

Hän kertoo, ettei auto ollut kovin pahasti rikki, mutta sen katto oli mennyt kasaan. Kyllä se erikoinen tapaus on, isäkin toteaa.

Auto on jumissa kahden meluvallin välissä.

Samaa toteaa tapausta selvittävän Helsingin poliisilaitoksen komisario Mikko Nikkanen. Nikkanen ei itse ole nähnyt juuttunutta Skoda Octaviaa, mutta on kyllä kuullut siitä.

Valitettavasti hänellä ei ole antaa tarkempia tietoja siitä, miten tai millaisissa olosuhteissa ajoneuvo on niinkin eksoottiseen asentoon päätynyt.

– Sanoisin, että minulla fysiikka ei ole niin vahva osaamisalue, että osaisin arvioida näitä liikeratoja. Ehkä parempi etten arvaile, koska se saattaisi jopa sössiä tutkinnan kulun.

Henkilöauto jutttui kyljelleen kahden meluvallin väliin.

Auto on ollut paikoillaan jo torstai-illasta asti. Poliisi on yrittänyt tavoittaa sen omistajaa, mutta Nikkasella ei ole tietoa siitä, onko tässä onnistuttu.

– Poliisipartio kävi kyllä paikalla pelastuslaitoksen kanssa, mutta ihmistä ei sieltä tavattu. Tutkinta pyrkii selvittämään, miten tämä on mahdollista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?