Kiteen kolarissa neljäs kuolonuhri – pikkubussia kuljettanut 18-vuotias nainen menehtyi sairaalassa - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Kiteen kolarissa neljäs kuolonuhri – pikkubussia kuljettanut 18-vuotias nainen menehtyi sairaalassa

Kolme ihmistä kuoli ja kolme loukkaantui, kun henkilöauto ja pikkubussi törmäsivät Kiteellä Pohjois-Karjalassa sunnuntain vastaisena yönä.

Henkilöauto ja pikkubussi törmäsivät Kiteellä Pohjois-Karjalassa sunnuntain vastaisena yönä.

3.4.2019 15:19

Kiteen sunnuntainen vakava kolari on vaatinut neljännen kuolonuhrin. Kolarissa osallisena ollutta pienoisbussia kuljettanut 18-vuotias joensuulainen nainen kuoli tiistaina, kertoi tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Taija Kostamo keskiviikkona. Nainen oli kolarin jälkeen sairaalahoidossa vakavasti loukkaantuneena.

Turmapaikalla kolme ihmistä kuoli ja kolme loukkaantui, kun henkilöauto ja pienoisbussi törmäsivät Kiteellä Pohjois-Karjalassa sunnuntain vastaisena yönä. Poliisin mukaan henkilöauton kuljettajan epäillään ajaneen huomattavaa ylinopeutta ja olleen kovassa humalassa.

Törmäyksessä kuolivat pienoisbussissa matkustajina olleet 42-vuotias joensuulainen mies ja 32-vuotias tamperelainen nainen. Lisäksi kuoli bussiin törmännyttä henkilöautoa kuljettanut 21-vuotias joensuulainen mies.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?