Veikkaus: Kurikan 5 miljoonan lottopotin voittaja löytyi – siirtyi ”haavi auki muihin maailmoihin”

Julkaistu:

Lottovoittaja ja lottovoittajan vaimo menivät maanantaina töihin hiiskumatta voitosta sanaakaan.
Loton viiden miljoonan euron päävoitto meni lauantaina Etelä-Pohjanmaalle Kurikkaan, joka tunnetaan suurhiihtäjä Juha Miedon kotipitäjänä.

Veikkaus kertoo Kurikan lottovoittajan siirtyneen ”haavi auki muihin maailmoihin”, mistä käsin he tarkkailevat nyt muita kurikkalaisia.

Kurikka ei ole tunnettu vain Miedosta ja piileskelevästä lottovoittajasta, jota kukaan ei tunne.

Tunnettu se on myös Ruotsin kuninkaan Kustaa III:n ja kuningatar Maria Eleonooran yöpymisestä Wähä-Kurikan talonpoikaiskartanossa talvella 1626, kun he olivat palaamassa Preussin sodasta Tallinnan, Viipurin, Hämeenlinnan ja Kurikan talvitien kautta Korsholman linnaan ja edelleen Tukholmaan.

Kustaan aikana ei vielä lotottu.

Viikonloppuna Kurikassa oli kaksi ihmistä Veikkauksen tiedotteen mukaan ”haavi auki”, nimittäin lottovoittaja ja lottovoittajan vaimo. Voittaja ilmoittautui Veikkaukselle heti maanantaina, jolloin hänen haavinsa oli oman kertomansa mukaan ”yhä auki”.

Veikkauksen tiedotteen mukaan pariskunta oli viettänyt ”ihan normaalia lauantai-iltaa kotosalla”, vaikka Veikkaus ei tarkemmin otakaan kantaa siihen, mikä kaikki on normaalia Kurikassa.

Hiihtäjä Juha Mieto esimerkiksi syö mämmiä juhannuksena suuria määriä.

Lottoarvonnan jälkeen vaimo oli surffaillut Facebookissa ja hoksannut, että päävoitto oli tullut Kurikkaan.

Kommunikaatio pelasi, sillä vaimo antoi vinkin miehelleen, ja mies alkoi räplätä kännykkää. ”Tuli sellainen jännä tunne sinne pelitilille mennessä”, mies kertoi Veikkaukselle.

Ensimmäiset rivit eivät tärpänneet, mutta sitten oli paljon keltaisella merkittyjä palloja. ”Tuli ihan uskomaton tuntemus. Vaimolle sanoin, että täysosuma tuli tänne”, mies uskoutui Veikkaukselle.

Vaimo ei aluksi uskonut.

Veikkaus kertoo pariskunnan viikonlopun menneen sen jälkeen ”muissa maailmoissa”, mutta ilmaus lienee vertauskuvallinen eikä viittaa kemiallisten aineiden käyttöön.

Pariskunta aikoo nyt keskustella keskenään, mitä rahalla voisi tehdä. Maanantaina kumpikin meni normaaliin tapaan töihin eikä vasitenkaan hiiskunut voitosta kenellekään.

”Kiva se on kuulostella juttuja, kun eri puolilla arvuutellaan, mihin se voitto on mahtanut mennä”, äkkirikastunut mies tunnusti varsin halvan huvinsa Veikkaukselle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt