Ruoholahden K-Citymarket joutui poistamaan kaikki tuoretuotteet – paloa seurannut sähkökatko aiheutti mittavat vahingot - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Ruoholahden K-Citymarket joutui poistamaan kaikki tuoretuotteet – paloa seurannut sähkökatko aiheutti mittavat vahingot

Kauppakeskuksen lähes kaikki liikkeet jo auki palon jälkeen.

3.3.2019 15:34

Helsingissä lähes kaikki kauppakeskus Ruoholahden liikkeet ovat saaneet ovensa auki tulipalon jälkeen. Sunnuntaina aukesi K-Citymarket, joka oli suljettuna tiistaista lähtien.

Kauppias Tero Huhtala kertoo, että itse palosta ei aiheutunut vahinkoja. Sähköjen katkeamisen vuoksi kaikki kaupan tuoretavarat ja pakasteet jouduttiin kuitenkin vaihtamaan.

– Mitään muita vaurioita täällä ei ollut. Meidän ongelma oli pelkästään se, ettemme saaneet sähköä, Huhtala kertoo.

Vahinkojen tarkkaa määrää ei ole vielä arvioitu. Huhtalan mukaan ne ovat kuitenkin mittavat ja nousevat yli sataantuhanteen euroon. Poistetun tavaran lisäksi menetyksiä tulee siitä, että kauppa jouduttiin pitämään kiinni useamman päivän. Yrityksellä on kuitenkin vakuutus korvaamassa vahinkoja.

– Hyvä, ettei sattunut mitään pahempaa. Kyllä näistä selvitään aina työllä, Huhtala sanoo.

Ruoholahden kauppakeskus evakuoitiin tiistaina, kun ostoskeskuksen alakerrassa sisäleikkipuisto Hoplopissa syttyi palamaan sähkökaapeli. Tulipalo sammutettiin nopeasti, mutta se katkaisi kiinteistöstä sähköt. HopLopin on arvioitu avautuvan ensi viikon aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?