Nainen ja koira menehtyivät yliajossa Espoossa – auton kuljettaja otettu kiinni

Julkaistu: , Päivitetty:

Espoon Kauklahdessa sattui vakava onnettomuus.
Vakava liikenneonnettomuus Espoon Kauklahdessa hidasti julkista liikennettä perjantaina. Onnettomuus tapahtui noin kello 15.40. Aiheesta kertoi aiemmin Iltalehti.

– Espoon Kauklahdessa klo 15.40 tapahtuneessa onnettomuudessa auton yliajamaksi joutuneet nainen ja hänen koiransa menehtyivät. Epäilty auton kuljettaja on otettu kiinni, Länsi-Uudenmaan poliisista kerrotaan Ilta-Sanomille.

Silminnäkijöiden mukaan kuljettaja pakeni paikalta. Hän hylkäsi auton paikallisen päiväkodin pihaan.

Iltalehti kertoo, että silminnäkijöiden mukaan kuljettaja oli ajanut holtittomasti, ohittanut useita autoja ja törmännyt yhteen. Silminnäkijöiden mukaan kuljettaja oli kaahannut myös jalkakäytävällä, jossa törmäsi naiseen ja koiraan.

Näin tapahtumasta kerrottiin aiemmin

Poliisin iso operaatio Hansatien lähistöllä herätti huomiota.

– Poliisi käännytti autoja Hansatien lähistöltä. Liikenne oli vilkasta, sillä vanhemmat olivat juuri hakemassa lapsiaan koulusta ja päiväkodista, paikallinen asukas kertoi tapahtumista Ilta-Sanomille.

– Ihminen oli jäänyt auton alle. Poliisi on ollut paikalla Hansatiellä tutkimassa tapausta ja tämä tietysti vaikuttaa liikenteeseen, HSL:n viestinnän asiantuntija Tapio Tolmunen kertoi aiemmin perjantaina Ilta-Sanomille.

Olitko paikalla? Kerro havainnoistasi meille sähköpostitse osoitteeseen uutiset@is.fi tai WhatsApp-viestinä numeroon 040-660 9019.