Kuvat Turun poliisioperaatiosta – silminnäkijä kuvailee poliisien tutkineen roskiksia ja jopa kengänpohjia

Turun keskustan liepeillä on käynnissä iso poliisioperaatio. Silminnäkijä kertoo IS:lle, että poliisit ovat tutkineet muun muassa roskista.

Turun Tuureporinkadulla on ollut käynnissä poliisioperaatio.

24.2.2019 21:42

Lounais-Suomen poliisi ei ole toistaiseksi kertonut syytä Turun poliisioperaatiolle. Poliisi kuitenkin vahvisti IS:lle, että poliisioperaatio on käynnissä.

– Yleisölle ei ole mitään vaaraa, Lounais-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrottiin IS:lle.

– Ei ole tässä vaiheessa vielä mitään tiedotettavaa, poliisista kerrottiin.

IS tavoitti silminnäkijän, joka seurasi poliisioperaatiota Tuureporinkadulla. Siitä on vain noin puoli kilometriä Turun Kauppatorille.

Tuureporinkadulla on ollut paljon poliiseja.

Silminnäkijän mukaan poliisit tulivat Tuureporinkadulle noin puoli seitsemän aikoihin sunnuntai-illalla.

– Kun poliiseilla oli pillit päällä, otin kuvat kello 18.39. Silloin oli tilanne päällä. Silloin oli kaksi ambulanssia ja sillä hetkellä kolme poliisiautoa. Mutta täällä on senkin jälkeen liikkunut aika paljon poliisiautoja. Täällä on vieläkin poliiseja, silminnäkijä sanoi IS:lle iltayhdeksän jälkeen.

Hän näki, miten poliisit rajasivat Kauppiaskadun ja Tuureporinkadun kulmauksesta roskiksen.

Poliisi ei ole kommentoinut poliisioperaation syytä.

– Ne tutki sieltä jotakin ja taskulampuilla tutkivat ympäriltä, autojen alta ja joka puolelta. Ne on rajannut sen roskiksen poliisinauhalla.

– Siitä noin 200 metrin päässä poliisit seisoskelivat pitkään ja ne tutkivat jonkun miehen kengänpohjia ainakin. Ja sitten yksi poliisi meni yhden miehen kanssa naapurirappuun sisälle. Ja puoli tuntia sitten tuli harmaa pakettiauto. Se oli ehkä rikostutkinta-auto sitten, silminnäkijä toteaa.

Poliisit rajasivat roskiksen ja tutkivat sen sisältöä, silminnäkijä kertoi IS:lle.

Poliisi on luvannut tiedottaa asiasta myöhemmin.

– Siinä vaiheessa, kun asiaan jotain selkeyttä saadaan ja semmoinen hetki tulee. Aamulla sitten viimeistään, poliisista kommentoitiin IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?