Tamperelainen Juulia löysi McDonald’sin salaatista niljakkaan yllätyksen – 15 vuotta töitä tehnyt työntekijä ei ollut ”ikinä nähnyt vastaavaa”

Julkaistu:

Vanhempiensa kanssa syömässä olleen tamperelaisnaisen ateria sai ällöttävän käänteen.
Tamperelainen Juulia, 22, oli perjantai-iltapäivänä syömässä vanhempiensa kanssa Kaukajärven McDonald’sissa, kun ruokailuhetki katkesi vatsaa kääntävästi.

Liki kokonaan syödyn Fiesta grilled chicken -salaatin pohjalta pilkotti jotain limaista ja punertavaa.

– Ajattelin, että se on sipulinpalanen ja se kerkesi käydä melkein suussakin. Sitten tajusin, että ei tämä mikään sipuli ole, Juulia kertoo Ilta-Sanomille.


Haarukan päähän keihästetty ja suuhun matkaava limasuikale olikin kastemato.

– Ajattelin, että hyi hitto. Menin kassalle näyttämään sitä ja kysymään, että kuuluko tämä salaattiin, Juulia naurahtaa.

– Töissä oli nainen, joka sanoi, että on ollut 15 vuotta alalla töissä, eikä ole ikinä nähnyt vastaavaa.

Ravintolan henkilökunta otti tamperelaisnaisen yhteystiedot ylös ja lupasi palata asiaan. Niljaisen käänteen jälkeen salaatti jäi kesken ja seurassa ruokailleet vanhemmatkin olivat löydöstä kummissaan.

– Äidilläni oli samanlainen salaatti. Ei tehnyt mieli syödä loppuun löydön jälkeen. Varmaan menee aikalailla boikottiin Mäkkäri tästä lähtien.

”Salaatti kasvaa mullassa”

McDonald’sin Suomen viestintäjohtaja Heli Ryhänen vahvistaa Kaukajärven McDonald’sissa sattuneen tapauksen.

– Tämä ei ole yleistä, mutta ymmärrettävää. Salaattihan kasvaa mullassa, niin näin voi käydä.

Suomen McDonald’sien salaatit toimittaa suomalainen Salico-yritys.

– Meillä on selkeä laadunvalvontaprosessi. Aina kun ruoassa on jotain, mitä sinne ei kuulu, asiasta tehdään raportti ja ollaan tavarantoimittajaan yhteydessä. Tavarantoimittaja selvittää asian ja sen jälkeen palaamme tapauksesta myös asiakkaalle, Ryhänen kertoo.