Kotimaa

Kaupunki varoittaa aura­kuskeihin kohdistuvasta väkivallasta Helsingissä: ”EI OLE OK uhkailla tai roikkua kalustossa kiinni”

Julkaistu:

Helsinki
Kaupunki kertoo asiasta kaupunkiympäristön toimialan Twitter-tilillä.
Tavallista lumisempi talvi on saanut aikaan onnettomuuksia, romahtaneita kattoja ja lukuisia pysäköintivirheitä. Nyt Helsingin kaupunkiympäristön viestintä kertoo Twitter-tilillään, että lumitilanne on poikinut myös huonoa käytöstä.– Ymmärrämme, että lumitilanne on vaikea ja aiheuttaa ongelmia. Mutta silti EI OLE OK uhkailla kunnossapidon työntekijöitä väkivallalla tai hyppiä aurakaluston eteen tai roikkua kalustossa kiinni, twiitissä todetaan.

Lue lisää: Kiskojen viereen parkkeerattu Tesla oli pysäyttää raitioliikenteen Helsingissä – sitten paikalle saapuivat ”kikkamiehet” ja 8-tonninen raivausauto

Helsingin Sanomien haastatteleman viestintäsuunnittelija Daniel Helanderin mukaan huonosta käytöksestä on tullut palautetta kaupungin asiakaspalveluun viime viikkoina.

Helander kertoo HS:lle, että aurauskalustoa on yritetty pysäyttää, ja kuljettajia opastaa ajamaan puhtaaksi jotain toista katuosuutta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– On tullut palautetta, että kaluston eteen on tultu tai yritetty muuten vaikuttaa kuljettajaan, Helander sanoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt