Kotimaa

Voittokupongin myynyt kauppias tietää Loton ennätysmiljonääristä yhden varman asian – ”Muuten hän ei olisi tullut kauppareissullaan tänne”

Julkaistu:

Rahapelit
Kauppias ja Veikkaus järjestävät perjantaina kaikille avoimet voittokahvit.
Routionmäen MK Marketin kauppias Mustafalta Kosarilta on kysytty tiuhaan sitä, tietääkö hän kuka 15,5 miljoonaa euroa Lotossa voittanut mies on. Mies täytti kuponkinsa Mustafan noin 250 neliön kokoisessa kaupassa.

Mustafa kieltää tietävänsä, vaikka hänellä on mielessään useita asiakkaita, joista yksi mahdollisesti on voittaja.

Yksi asia on kuitenkin varmaa, Kosar sanoo.

– Voittaja asuu Routiolla. Muuten hän ei olisi tullut kauppareissullaan tänne.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Onnekas mies kertoi Veikkauksen tiedotteessa, että meinasi mennä ostamaan kuponkinsa ensiksi ABC-huoltoasemalta.

– Olin ensin menossa ostamaan peliä ABC-huoltoasemalta, mutta onneksi siihen pihaan pamahti juuri ennen minua bussilastillinen eläkeläisiä. Ajattelin, että enpä nyt jaksa mennä pitkäksi aikaa jonottamaan ja ostin kupongin sitten myöhemmin kauppareissulla. Eläkeläisistä oli jälleen mittavaa hyötyä, voittaja nauraa Veikkaukselle.


Kun tieto lottovoitosta tuli, asiasta kuulutettiin mikrofonin kautta kaupan yhteydessä toimivassa ravintola Kayatepessä kesken karaoken laulamisen.

Ihmiset alkoivat huutaa ja kyselemään toisiltaan, olitko se sinä, aamuneljään saakka tiskin takana työskentellyt Kosar kertoo.

Hänen mukaansa ravintolaan alkoi virrata lisää asiakkaita siinä vaiheessa, kun uutinen voitosta alkoi levitä. Kosar sanoo järkyttyneensä aluksi tiedosta, jonka mukaan 15,5 miljoonan potti osui Routionmäkeen.

– Kun lehdestä soitettiin, niin olin itse ensin ihan shokissa. Mutta uutinen tuntui niin hyvältä, olo on onnellinen ja ylpeä, hän kertoo.


Kosarin mukaan kauppa on käynyt voiton jälkeen tavallista vilkkaammin. Asiakkaat ovat olleet iloisia ja uteliaita.

– Itselläkin on tietysti hyvä fiilis siitä, että on voinut vaikuttaa jonkun toisen elämään näin positiivisesti, tai ainakin saanut olla osasyyllinen. Hieno kokemus kaikkiaan, Mustafa sanoo.

Perjantaina kauppias tarjoaa kaupalla kaikille halukkaille kakkukahvit yhdessä Veikkauksen kanssa. Veikkaus tarjoaa kakut, kauppias Kosar kahvit.

Voittaja saa rahat pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan kuluttua ja voiton myötä hän saa Veikkaukselta myös yksityisen voittokahvitilaisuuden. Kahvitilaisuus järjestetään Veikkauksen pääkonttorin voittajakabinetissa.

– Teemme valmistelevia toimenpiteitä ja selvitämme voittajalle sopivaa ajankohtaa kahvitusta varten. Kahvittelupäivää ei ole vielä lyöty lukkoon, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt