Loton ennätyspotti keskeytti karaoken Routionmäessä – kauppias Mustafa oli ensin shokissa – ”Toivottavasti meni oikeaan paikkaan”

15,5 miljoonan euron ennätyskupongin myyneen Routionmäen MK Marketin kauppias iloitsee voiton osumisesta omalle kylälle.

Mustafa Kosar toimii MK Market -ruokakaupan kauppiaana ja työskenteli illalla samassa kiinteistössä sijaitsevassa ravintola Kayatepessä.

10.2.2019 1:36

Lauantai-iltana arvottu kaikkien aikojen suurin lottovoitto myytiin Lohjan Routionmäessä Kalliomäentiellä sijaitsevassa MK Market-ruokakaupassa. Kauppias Mustafa Kosar kertoi illalla Iltalehden haastattelussa kuulleensa voitosta vasta hänelle soittaneelta toimittajalta.

Myös Ilta-Sanomat tavoitti yöllä Kosarin, joka omistaa myös kaupan kanssa samassa kiinteistössä sijaitsevan ravintola Kayatepen.

– Meillä on täällä karaoke, ja asiasta kuulutettiin mikrofonin kautta. Ihmiset alkoivat huutaa ja kyselemään toisiltaan, olitko se sinä, aamuneljään saakka tiskin takana työskentelevä Kosar kertoo.

Hänen mukaansa ravintolaan alkoi virrata lisää asiakkaita siinä vaiheessa, kun uutinen voitosta alkoi levitä.

Kosar sanoo järkyttyneensä aluksi tiedosta, jonka mukaan 15,5 miljoonan potti osui Routionmäkeen.

– Kun lehdestä soitettiin, niin olin itse ensin ihan shokissa. Mutta uutinen tuntui niin hyvältä, olo on onnellinen ja ylpeä, hän kertoo.

Kosar sanoo toivovansa, että rahat menevät jollekin niitä tarvitsevalle.

– Toivon että rahat menivät oikeaan paikkaan ja oikealle ihmiselle. Ja nimenomaan routiolaiselle!

Kauppias Mustafa Kosar kauppansa edustalla voittoiltana.

Tämä on hyvin mahdollista, sillä MK Marketissa Veikkauksen pelejä pelaavat ovat Kosarin mukaan pääosin paikallisia.

– Tästä kaupalta on keskustaan matkaa noin kolme kilometriä, ja suurin osa asiakkaista on täältä. Mutta käydään täällä muualtakin.

Voitossa riittää nyt vielä sulattelemista.

– On tämä hyvä kokemus, ei tällaista ole minulle aiemmin tapahtunut.

Ennätysvoiton tuonut lottorivi oli 1, 8, 9, 13, 16, 20, 30 ja lisänumero 31. Plusnumeroksi arvottiin 30. Veikkauksen mukaan voittaja ei käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen on lunastettava voittonsa Veikkauksen pääkonttorista Helsingistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?