Kotimaa

Varusmiehiä kuljettanut pakettiauto kolmen auton kolarissa Nilsiässä

Julkaistu:

Kolarin kolmessa autossa oli yhteensä 14 henkilöä Nilsiässä.
Karjalan lennoston varusmiehiä kuljettanut pakettiauto ajautui jostain syystä vastaantulevien kaistalle ja törmäsi kahteen henkilöautoon kantatie 75:llä Nilsiässä lähellä Halunaa perjantaina.

– Hälytys tuli kello 15.57. Kyseessä oli kolmena auton kolari, komisario Arto Vänninen Itä-Suomen poliisista kertoo Ilta-Sanomille.

Karjalan lennoston varusmiehiä kuljettanut auto oli lähtenyt ohittamaan toista autoa, mutta tiellä oli loskaa ja auto ei päässyt loskan takia enää takaisin omalle kaistalleen. Auto päätyi vastaantulevan liikenteen puolelle tien laitaan ja törmäsi vastaantulleeseen autoon. Siihen osui perässä ajanut toinen henkilöauto.

– Onnettomuudessa oli kaikki ainekset todella vakavaan loukkaantumiseen, mutta onneksi nyt selvittiin henkisillä vaurioilla, poliisi kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ajoneuvoissa oli kaikkiaan 14 henkilöä. Onnettomuuden takia liikenne oli osittain poikki noin tunnin ajan.

Karjalan lennoston autossa oli kahdeksan varusmiestä. Heidän vointinsa tarkistettiin jo paikalla. Yksi heistä kuljetettiin sairaalaan tarkistukseen.

Viranomaiset arvioivat lievästi loukkaantuneita olleen neljä.

Ensimmäisessä henkilöautossa oli kaksi henkilöä ja toisessa neljän henkilön perhe. Palomiehet joutuivat leikkaamaan perheen autoa, jotta saivat autettua heitä tilanteessa.

Alkoholilla ei ollut osuutta kummassakaan onnettomuudessa. Poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä.

Aiheesta kertoi aiemmin Savon Sanomat.