Markuksen ostosreissu Haaparannan Ikeaan muuttui hetkessä aivan pimeäksi – vaimo harmistui, mies lähinnä helpottui

Julkaistu:

Haaparanta
Haaparannan Ikea sulki ovensa sunnuntaina sähkökatkoksen vuoksi.
Haaparannan Ikean asiakkailla oli sunnuntaina hieman erikoisempi shoppailureissu.

Ikean viestinnästä kerrotaan, että myymälä suljettiin sunnuntaina sähkökatkoksen vuoksi normaalia sulkemisaikaa aiemmin, noin puoli viideltä paikallista aikaa.

– Olimme puolessavälissä kierrosta, kun sähköt menivät ja tuli ihan pimeää, vaimonsa kanssa shoppailut Markus kertoo IS:lle.

Markus kertoo yrittäneensä jatkaa kierrosta muiden asiakkaiden tapaan kännyköiden valojen varassa.

– Loppujen lopuksi se meni siihen, että asiakkaat ohjattiin kassalle. Tuli kuulutus, että tavaratalo on tältä päivältä suljettu.

Pariskunta ajoi Haaparannan Ikeaan Oulusta tarkoituksenaan hankkia uusi hylly ja pöytä.

– Olin jo itse lähdössä pois, mutta vaimo oli sitä mieltä, että hylly ja pöytä pitää saada mukaan ja sillä sipuli. Loppumetreillä tuli vähän kiire etsiä ne, mutta kyllä ne kyytiin saatiin.


Markuksen mukaan asiakkaat suhtautuivat sähkökatkokseen rauhallisesti. Osaa asiakkaista kuitenkin harmitti suunniteltua lyhyemmäksi jäänyt shoppailukierros.

Myös Markuksen vaimoa sähkökatko harmitti. Muun muassa syvät lautaset jäivät löytymättä pimeässä Ikeassa.

– Vaimoa harmitti kyllä aika paljon. Sähkökatko oli hänelle vähän kovempi paikka kuin minulle. Minulla oli lähinnä helpottunut olo siitä, että menee vähemmän rahaa ja pääsee vähemmällä.

Pari tuntia sähkökatkon jälkeen Markus myöntää, ettei todellisuudessa päässytkään helpommalla. Syviä lautasia ei voi jättää hankkimatta.

– Joudun nyt varmaankin tekemään uuden reissun. Täytyy ottaa mukaan varmaan kunnon taskulappu, jos sähköt menevät taas.

Ikean viestinnästä kerrotaan, ettei taskulamppua kuitenkaan tarvita enää maanantaina. Tilanne on saatu normalisoitumaan. Haaparannan Ikea palvelee asiakkaita normaalisti jälleen maanantaina.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt