Kotimaa

Kaksi tamperelaista miestä otettu kiinni epäiltyinä Valkea­kosken kaksois­murhasta – eivät olleet kuulustelu­kunnossa

Julkaistu: , Päivitetty:

Valkeakosken henkirikos
Vuosina 1985 ja 1989 syntyneitä miehiä epäillään kahdesta murhasta, tuhotyöstä ja vahingonteosta.
Poliisi on ottanut kiinni kaksi miestä epäiltynä Valkeakosken kaksoismurhasta. Asiasta uutisoi ensin Aamulehti, mutta rikosylikomisario Jari Kinnunen vahvisti tiedon myös Ilta-Sanomille.

Kinnunen kertoo, että epäillyt tamperelaismiehet ovat syntyneet vuonna 1985 ja 1989. Heidät otettiin kiinni Akaasta.

Miehiä epäillään kahdesta murhasta, tuhotyöstä ja vahingonteosta. Miesten jäljille päästiin poliisin omien tutkimusten ja auton polttamiseen liittyneiden havaintojen ansiosta.

Sisä-Suomen poliisi tiedotti aiemmin etsivänsä punaista Nissan-merkkistä henkilöautoa tapaukseen liittyen. Kyseinen auto löytyi lauantaina iltapäivällä Akaan Toijalasta poltettuna.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Kinnusen mukaan kiinniotto sujui rauhallisesti, mutta miehiä ei ole vielä päästy kuulemaan heidän päihtymystilansa takia. Muita epäiltyjä ei tämän hetken tiedon mukaan ole.

Epäilty henkirikos paljastui Valkeakoskella myöhään eilen illalla, kun pelastuslaitos sai hälytyksen Lempääläntiellä sijaitsevaan kerrostaloon. Yhdestä asunnoista oli levinnyt savun hajua porraskäytävään.

Asunnosta löytyi kuolleena kaksi miestä, joista toinen oli syntynyt vuonna 1980 ja toinen 1989. Poliisin mukaan molemmissa ruumiissa oli merkkejä väkivallasta.