Kotimaa

Kytevästä asunnosta löytyneiden kahden miehen kohtaloa tutkitaan murhina – poliisi etsii kuvan autoa

Julkaistu:

Poliisi etsii kuvassa näkyvää autoa.
Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa poliisin tutkivan Tampereella viime yönä Valkeakoskella tapahtunutta kahta henkirikosta.

Pelastuslaitos kutsuttiin paikalle noin kello 23.30, kun kerrostalohuoneistosta levisi savun hajua porraskäytävään.

Asuntoon mennessään pelastajat löysivät mieshenkilön, joka tuotiin asunnosta elvytystä varten. Lähes välittömästi havaittiin, että henkilö oli menehtynyt.

– Hänessä on muitakin ulkoisia vammoja, kuin mitä palosta on aiheutunut, poliisi tiedottaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Myöhemmin ilmeni, että asunnossa oli myös toinen miespuoleinen vainaja. Myös hänessä oli nähtävissä ulkoisen väkivallan merkkejä.


Vainajat siirrettiin TAYS:n obduktio-osastolle. Poliisin mukaan suoritetussa ulkotarkastuksessa on käynyt ilmeiseksi, että molemmat miehet on surmattu.

Miehet ovat Valkeakoskelta. He ovat syntyneet vuonna 1980 ja 1989.

Poliisi on aloittanut henkirikostutkinnan. Asiaa tutkitaan kahtena murhana sekä tuhotyönä.

Poliisi tiedottaa etsivänsä kuvassa näkyvää henkilöautoa. Poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi, onko auto uhrin vai epäillyn.

– Auto liittyy tapahtumiin, rikosylikomisario Jari Kinnunen kommentoi.

Autosta ja tapahtumiin liittyvistä tiedoista pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon 050 3137391 tai sähköpostilla. vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Kerrostaloasunto sijaitsee Lempääläntiellä. Poliisin mukaan asunnon irtaimistoa paloi ja sinne tuli savuhaittaa, mutta naapuriasunnoille ei aiheutunut vaaraa. Naapuri samasta rapusta oli hälyttänyt pelastuslaitoksen.