Kotimaa

Kaksi kuollutta miestä löytyi kytevästä asunnosta Valkeakoskella – poliisi epäilee henkirikosta

Julkaistu:

Uhrit ovat paikallisia 80-luvulla syntyneitä miehiä.
Valkeakoskella Pirkanmaalla tutkitaan kahden miehen kuolemaa henkirikoksena, kertoo poliisi. Miehet löytyivät kerrostaloasunnosta, johon tuli palohälytys puoli kahdentoista aikaan yöllä. Asunnossa oli pelastuslaitoksen saapuessa kytevä palo, poliisi kertoo. Poliisin mukaan ei ole vielä selvinnyt, ovatko miehet kuolleet palossa vai ennen sitä.

Uhrit ovat paikalliset, asunnossa asuneet, vuonna 1980 ja 1989 syntyneet miehet.

Tutkinta on vasta alkanut, eikä tutkinnanjohtaja Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista vielä tarkenna, miksi tapausta tutkitaan henkirikoksena.

– Siinä on vähän viitteitä siihen suuntaan, että on voinut ulkopuolisiakin aiheuttajia olla, Kinnunen sanoo STT:lle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Epäillystä tekijästä ei ole toistaiseksi tietoa eikä poliisi ole ottanut ketään kiinni, Kinnunen kertoi noin puoli kahdeksan aikaan lauantaiaamuna. Kinnusen mukaan henkirikosepäily on alustava. Hän ei vielä kerro, tutkitaanko tapausta esimerkiksi tappona vai murhana.

Kerrostaloasunto sijaitsee Lempääläntiellä. Poliisin mukaan asunnon irtaimistoa paloi ja sinne tuli savuhaittaa, mutta naapuriasunnoille ei aiheutunut vaaraa. Naapuri samasta rapusta oli hälyttänyt pelastuslaitoksen.

Kinnusen mukaan vielä ei ole tietoa, onko asunnossa ollut tapahtumahetkellä mahdollisen tekijän tai tekijöiden lisäksi muita.