Poliisilla mystinen operaatio Helsingin Roihuvuoressa: ”Tutkija otti poliisinauhaa mukaan” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Poliisilla mystinen operaatio Helsingin Roihuvuoressa: ”Tutkija otti poliisinauhaa mukaan”

Poliisiautoja Helsingin Roihuvuoressa.

Julkaistu: 12.1.2019 23:47

Poliisilla on ollut mystinen operaatio Helsingin Roihuvuoressa lauantai-illalla.

IS:ään yhteyttä ottanut silminnäkijä kertoo, että hän näki Helsingin Roihuvuorentiellä iltakymmenen aikoihin ainakin neljä poliisiautoa.

Helsingin poliisista vahvistetaan IS:lle, että poliisioperaatio on tehty yksityisasunnossa. Poliisista kerrotaan IS:lle, että operaatio liittyy aiempaan poliisitutkintaan. Mahdollisen rikoksen ei epäillä siis tapahtuneen lauantaina. Poliisista kerrotaan, että vain tutkinnanjohtaja pystyy tiedottamaan asiasta lisää.

Silminnäkijän mukaan paikalla oli tavallisia poliisiautoja ja tutkinnan auto. Silminnäkijä havaitsi, miten yksi mies vietiin poliisiautoon.

– Seurasimme tilannetta, ja siihen tuli tutkinnan vihreä pakettiauto. Semmoinen lyhyt, nuorehko mies vietiin autoon, silminnäkijä kertoo.

Hän kertoo, että yhdessä asunnossa oli vielä iltayhdentoista aikoihin kirkkaat valot päällä. Ne erottuivat selvästi muista kerrostalon asunnoista.

– Yhdessä asunnossa on todella kirkkaat valot. Ne valot eivät näytä normaalilta. Aivan niin kuin ne olisivat tutkimusvalot. Ne erottuivat selvästi.

Silminnäkijä kertoo, että tapahtumapaikalle vietiin samoihin aikoihin myös poliisinauhoja.

– Tutkija otti poliisinauhaa mukaan, ja meni kerrostaloon sisälle, silminnäkijä selvittää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?