Kotimaa

Yksi Oulun uusimmista epäillyistä on vapaana – poliisi: Kiinniottaminen ei ajankohtaista

Julkaistu:

Oulun poliisi tiedotti perjantaina neljästä uudesta epäillystä seksuaalirikoksesta, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin. Poliisi epäilee rikoksista ainakin neljää henkilöä, joista yksi on tällä hetkellä vapaana.
Oululaiset ovat olleet järkyttyneitä kaupunkia piinaavasta seksuaalirikoskierteestä.

Oulun poliisi tiedotti perjantaina neljästä uudesta seksuaalirikoksesta, jotka ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttöihin.

Oulun poliisilla on ollut jo tätä ennen viisi seksuaalirikostutkintaa, joissa kaikki uhrit ovat alaikäisiä tyttöjä. Epäillyt teot ovat tapahtuneet viime vuonna. Niissä tutkittavat nimikkeet ovat olleet esimerkiksi törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja törkeä raiskaus.

Poliisi kertoi perjantaina, että se on ottanut neljään uuteen tapaukseen liittyen kolme ulkomaalaistaustaista miestä kiinni. Epäillyt teot ovat tapahtuneet viime kesänä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Uusia tapauksia tutkitaan raiskauksena, törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

– Epäillyistä kaksi henkilöä on noin 20-vuotiaita ja kaksi henkilöä alle 18-vuotiaita, Oulun poliisi tiedotti perjantaina.

Näin ollen yksi rikoksesta epäilty henkilö on tällä hetkellä vapaana. Oulun poliisista kerrotaan Ilta-Sanomille, että epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa, ”mutta hänen kiinniottaminen ei juuri nyt ole ajankohtainen”.


Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. Kahden rouvan riita hikisestä vaatekappaleesta nousi maailmanlaajuiseksi uutiseksi – nyt puhuu toinen pukari
  Tennis
 3. 1990-luvulla syntyneet ”janoiset sankarit” työllistivät Sisä-Suomen poliisia – mies yritti huijata lonkerokuitilla, toinen tirvaisi tuttavaansa
  Kotimaa
 4. Muistatko Täydellisten naisten pyöreäposkisen Juanitan? Huima muodonmuutos: 17-vuotiasta näyttelijää ei ole tunnistaa tuoreista kuvista
  TV & elokuvat
 5. Viikon olut: Jos odotat lasilliseltasi humaloitua hedelmämehua, saatat pettyä
  Oluet
 6. Kemiläismies ei suunnitellut räjähdysaineen valmistamista – krp tutkii vielä kerrostaloasunnosta löydettyjä aineita
  Oulun seutu
 7. Hallitus kuulee poliisijohtoa seksuaalirikosepäilyistä  –  Luvassa lisärahaa?
  Politiikka
 8. Finnairin käyttämästä järjestelmästä paljastui tietoturva-aukko: Älä paljasta tärkeää tietoa lentovarauksestasi
  Tietoturva
 9. Tunti sitten
 10. Veikkauksen kassakaapista 150 000 euron varastamisesta epäilty on kertonut tapahtumista avoimesti poliisille – valtaosa rahoista saatu takaisin
  Kotimaa
 11. Kommentti: Palkka jopa 7 000 e/kk ja varma työ – kaikki alkoi 2,5 tunnin testistä
  Taloussanomat
 12. Laura, 34, tavoittelee ”täydellisen virheetöntä” ulkonäköä hinnalla millä hyvänsä – ystävät pelkäävät kaunottaren kuolevan leikkauspöydälle
  Viihde
 13. Näytä lisää